Banner

Vladimir Radenkovic: Ez egy szívinfarktus közeli mérkőzés volt mindenkinek

Szerző: Jáborcsik András | 2024-08-18 00:48:00

Sajtófigyelő - m4sport.hu


A Diósgyőr szezonbeli első győzelmét aratta a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati mérkőzésén, a mérkőzést követően a két vezetőedző mellett Holdampf Gergő és Megyeri Balázs értékelt.


A Debrecen edzője, Srdjan Blagojevic a vereség ellenére a csapat küzdőszellemét dicsérte:

„Úgy gondolom, hogy a piros lap döntötte el a mérkőzést. Hiába kritizáltam a Kecskemét elleni meccs után a csapatot, most dicséretet érdemelnek, mert megmutatták, hogy a csapatnak van karaktere és megvan bennünk a küzdőszellem. Ha ezt a teljesítményt tudjuk tartani, akkor jó szezont fogunk zárni.”


Jorgo Pëllumbi 4 perc alatt kapott két sárga lapot, az albán játékos kiállítása nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.

„Elfogadhatatlan, hogy ilyen rövid idő alatt két sárgát is összeszedett és nem tudott az első után megnyugodni. Ma ez a piros lap döntötte el a találkozót. Mindig azt szoktam mondani a játékosoknak, hogy a részletek döntik el a mérkőzést, és most is ezt láthattuk.” – vélekedett az esetről az 51 éves szakember.


A DVTK edzője, Vladimir Radenkovic szerint a csapategység volt a győzelem záloga:

„Őszinte vagyok, én egy nyugodt embernek tartom magam, de ma igencsak ideges lettem a kispadon, ez egy szívinfarktus közeli mérkőzés volt mindenkinek, aki látta a találkozót. Ma kompakt módon, egységesen játszott a csapat és ennek köszönhető a siker. A második félidőben már emberelőnyben voltunk, de az 1–0 olyan eredmény, ahol bármi egy pillanat alatt megváltozhat, de azt hiszem, összességében megérdemelten nyertünk.”

Radenkovic kitért arra is, hogy miként került a kezdőcsapatba a meccset végül eldöntő Bozsidar Csorbadzsijszkij:

„Hétközben több problémával is küzdöttünk, elsősorban a szélen, emiatt picit változtattunk a felálláson: Szatmári Csaba került ki jobbra, helyet kapott a védelem közepén. Mindketten jó munkát végeztek, elégedett vagyok a teljesítményükkel.” – dicsérte játékosait a szerb szakvezető.



Megyeri Balázs, a DVSC kapusa szintén elégedett volt a mutatott játékkal:

„Nehéz ezt most értékelni, a csapat 10 emberrel is küzdött, az pedig mindent elmond a meccsről, hogy az ellenfél húzta az időt a második félidőben, olyan fölényben voltunk.” – fogalmazott a hazaiak hálóőre.


Holdampf Gergő, a DVTK csapatkapitánya így értékelte a mérkőzést:

„Nagyon fontos győzelmet arattunk, nem volt szép, nem volt jó, de 16 év után sikerült nyernünk Debrecenben és nagyon boldogok vagyunk a 3 pont miatt.”


forrás: m4sport.hu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások
2024-08-19 18:10:11 Zöld öves, Tag
Hősies küzdelem,és rendkívül magas színvonalú, már-már világszínvonalú játékkal győzött a Diósgyőr a 10 emberrel játszó DVSC.vel szemben.Bravo Radenkovics,hatalmas léptekkel fejlodik a csapat.
2024-08-18 20:19:03 Fekete öves, Őstag
Az én pulzusom 2vel nem emelkedett ,Edzőbá! Kiégtünk annyira szar volt ezt nézni. Az én állapotom nem infarktus közeli volt,hanem valahol katatónia és a delírium közt volt. De ha esti a meccs,REM fázisba aludtam volna magam
2024-08-18 19:23:03 Fekete öves, Veterán
Főleg neked...
2024-08-18 12:09:27 Kék öves, Tag
Gratulálok a fiúknak , jól küzdöttek !! Nehéz meccs volt , de végül győztünk . Az hogy a szív , a taktika , vagy a szerencse segített, lehet rajta vitatkozni ,de a győzelem az győzelem ! Az meg ,hogy még a szöglet zászló is takarodjon ,az nem az én stílusom ! Bodzinak külön gratulálok és örülök , mert egy igazi sportember , aki akár lehetőséget kap ,akár nem ,mindíg becsülettel teszi a dolgát !! Hajrá fiúk !! Hajrá diósgyőr !!
2024-08-18 11:33:39 Piros öves, Őstag
Szar meccs volt. Radenkovics mehet, ahova akar. Ennek a játéknak semmi köze nem volt egy diósgyőri mezhez…
2024-08-18 08:14:23 Lila öves, Tag
Labdabirtoklás
63% -37%
Kapura lövés 1 kaput eltaláló lövés 1
Hátul az ember előny ellenére is voltak kapkodások,oldalra rúgás.Var is ment...azt hittem össze hoznak egy 11est.
Én annyira erre nem lennék büszke !

Kritikákat elfogadom, hogy miért nem lehet pozitívan nézni jött a 3pont blablabla.
Ez egy fos!Se elképzelés,se semmi.. nulla.
En nem akarok nb2es meccsekre kijárni!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...