Banner

Vladimir Radenković: Ott szeretnénk folytatni, ahol Nyíregyházán abbahagytuk

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-19 11:16:00

Az MTK elleni találkozó előtt Vladimir Radenković vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A bajnoki szünetet követően a 10. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A DVTK szombat délután az MTK-val játszik. A találkozó előtt Vladimir Radenković vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A DVTK úgy vonult egy szusszanásnyi pihenőre, hogy sorozatban hat mérkőzésen maradt veretlen és 14 pontot szerzett ezen idő alatt.

Most az az egyik legfontosabb feladatunk, hogy a játékosok tiszta fejjel vágjanak neki a folytatásnak, mert fontos mérkőzés vár ránk szombaton. Nem egyszerű feladat, hiszen szünet előtti utolsó bajnokin kiválóan játszott az egész csapat, mindenki kiadta magából a maximumot, és nagyszerű siker született Nyíregyházán. A lefújás után pedig eufórikus hangulatban ünnepelték a szurkolókkal közösen a győzelmet.
Egyszerre kell elraktározni ezeket a felemelő pillanatokat, és elfelejteni őket, mert még sok mérkőzés vár ránk, és egyelőre nem értünk el semmit, ahhoz sokat kell még dolgoznunk.



Az előző hétvégén nem rendeztek bajnoki fordulót, a válogatottak léptek pályára világszerte.

A mért adatok alapján a játékosok kiváló állapotban vannak, így az előző hétvégén alkalmunk nyílt arra, hogy egy kicsivel több pihenőt adjunk a játékosoknak, akik elsősorban mentálisan felfrissülve tértek vissza Diósgyőrbe. Ezen a héten pedig a szokásos bajnoki ritmusban dolgoztunk.



Három játékos viszont nem pihent, Vladislav Klimovich évek óta a belarusz válogatott tagja, és Varga Zétény is rendszeresen kap meghívót az U19-es válogatottba. Gera Dániel viszont most először dolgozott Marco Rossi csapatával, majd a DVTK 27. válogatott labdarúgójaként pályára lépett Hollandia és Bosznia-Hercegovina ellen.

Rengeteget dolgozott Gera Dániel a meghívóért, és azért, hogy utána bemutatkozzon a nemzeti csapatban, mindenképpen megérdemelte. A válogatott meghívó olyan, mint a drog, függővé tesz, újra és újra át akarod élni azt az élményt, hogy az országodat képviseld. Korábban sem kellett noszogatni, de az biztos, mostantól még kevésbé lesz szüksége külön motivációra.
Hogy hiányzott-e az edzésekről? Egyáltalán nem, bárcsak tíz válogatottunk lenne, akik a bajnoki szünetben a legmagasabb színvonalat képviselő csapattársakkal készülnek a minőségi ellenfelek ellen, méghozzá jól képzett szakmai stábok irányításával. Boldog és büszke vagyok, hogy a szövetségi kapitány meghívta, és mindkét mérkőzésen játéklehetőséget adott neki.



Az MTK a DVTK-hoz hasonlóan jól teljesít, 15 ponttal a 4. helyen állnak (a Paks elleni találkozót decemberben pótolják), és figyelemre méltó, hogy ebből 9-et idegenben gyűjtöttek.

Továbbra is ugyanaz a vezetőedző irányítja szombati ellenfelünket, de kicsit módosítottak a játékukon, aminek köszönhetően sokkal veszélyesebbek lettek az ellenfél kapujára. A csapat esze továbbra is a Bognár István - korábban dolgoztam együtt Diósgyőrben -, akinek idén több opciója van a társak megjátszására, mert több támadó szerepel előtte, illetve a széleken. Becsülendő, amit eddig bemutattak, de sokat dolgoztunk azon, hogy megtaláljuk a játékuk ellenszerét, mi szerezzük meg a bajnoki pontokat.



A DVTK-ból hiányozni fog egy kulcsember, Karlo Sentić a Nyíregyháza ellen szenvedett sérülést. Rajta kívül Uroš Drezgić és a hamarosan teljes intenzitással edző Dogru Popadiuc nem áll rendelkezésre.

Nagyon sajnáljuk Karlo Sentić sérülését, és mielőbbi felépülést kívánunk neki, de teljes a bizalmunk Artem Odyntsov és Branislav Danilović irányában is.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes cikkre >>>>>>>>>


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...