Banner

UTE - DVTK Jegesmedvék 3-2

Szerző: objektív | 2024-09-17 08:40:00


Az Erste Liga vasárnapi játéknapján az UTE otthonában játszott a DVTK Jegesmedvék. Az első harmadban mindkét csapat egyszer volt eredményes, majd a második játékrészben a hazaiak kerültek előnybe, amit a mérkőzés végéig meg is tudtak tartani, így megnyerték a szoros találkozót.



Erste Liga 2. forduló

2024. szeptember 15. 17:00

UTE - DVTK Jegesmedvék 3-2 (1-1, 2-1, 0-0)

Újpesti Jégcsarnok, 572 néző, játékvezetők: Máhr-Stumpf Bonifác, Nagy Attila, Kis-Király Barna, Sábián Balázs

UTE: Rajna (Váradi) - Desrocher, Kiss D., Walker, McNulty, Kiss P., Franyó, Sol, Szalma, Just, Laskawy, Pokornyi, Tornyai, Kovács S., Páterka, Kovács A., Rósa, Nádasy, Szabó-Rácz, Simon, vezetőedző: Jason Morgan

DVTK Jegesmedvék: Vosvrda (Praták) - Vokla, Vojtkó, Hunt, Miskolczi, Pineo - Szirányi, Szathmáry, Berdnikov, Bartos, Doyle - Masella, Shkrabov, Kuleshov, Lövei, Blasko - Sánta, Csiki, Trozsák, Rétfalvi, Farkas, vezetőedző: Láda Balázs

1-0 09:49 Laskawy (Pokornyi, Szalma)
1-1 13:50 Szirányi (Kuleshov, Szatmáry)
2-1 25:00 Kovács A. (Páterka, Szalma)
2-2 25:21 Lövei (Masella, Pineo)
3-2 32:12 Páterka (Kovács S., Kiss D.)

Értékelés

Jason Morgan: Javult az emberhátrányos játékunk az előző mérkőzéshez képest, ez a fegyelmezettség kulcskérdés volt. Jól kezdtük a meccset, Laskawy Ferenc sorozatban már a második találkozón szerzett gólt, ez hatalmas energiát adott nekünk. Dansereau kiesésével kicsit változtatni kellett a sorok struktúrájában, erre is jól reagált a csapat. Kiemelném a harmadik sort, Kovács Alex ma is betalált, de az egész csapatnak nagyon jól ment a játék, az idő előrehaladtával szerintem még ennél is jobbak leszünk.

Láda Balázs: Gratulálok a győzelemhez az ellenfelünknek, és a saját csapatomnak is gratulálok, úgy gondolom, hogy ma az akarattal nem volt gond nálunk sem. Az Újpest szerezte meg a vezetést, utána visszajöttünk a mérkőzésbe, és szerettük volna gyorsan lezárni, ezért felesleges energiákat pazaroltunk el, amit nem lett volna szabad. Nagy iramú találkozón maradtunk alul minimális különbséggel, de megyünk tovább és igyekszünk fejlődni.


forrás, fotó: dvtk.eu


​​​​​​

És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...