Banner

Szerződést hosszabbított a DVTK és Alexander Vallejo

Szerző: objektív | 2024-09-21 09:32:00

"Jó döntést hoztam, amikor egy éve ideigazoltam"

Újabb alapemberrel hosszabbított szerződést annak lejárta előtt a DVTK, Alexander Vallejo továbbra is Diósgyőrben játszik.



- Ritkán fordul elő, hogy egy játékos már akkor szerződéshosszabbítási ajánlatot kap, amikor még egy év hátra van a szerződéséből, mint az én esetemben, és ez mindenképpen csodás érzés - fejezte ki örömét Alexander Vallejo. - A Diósgyőrbe érkezésem előtt rövid időn belül többször váltottam klubot, ami sem nekem, sem a családomnak nem tette könnyűvé az életét. Itt viszont állandóságra leltem, és ez a szerződéshosszabbítás még inkább stabilitást nyújt a pályán és a magánéletben. Jó döntést hoztam, amikor egy éve ideigazoltam, mert annak ellenére, hogy külföldön kevesen ismerik a Diósgyőrt, itt játszva olyan érzése van az embernek, hogy mintha egy top klubban szerepelne, mert olyan energiákat kapunk a lelátóról. Nem is álmodtam ilyenről, ezért is vagyok hálás, hogy szerződést hosszabbítottunk a DVTK-val.
Januárban 33 éves leszek, tudom, hogy már közelebb van a pályafutásom vége, mint a kezdete. Éppen ezért élvezni szeretném az utolsó éveket Diósgyőrben, mert valószínűleg innen fogok visszavonulni. De addig is mindent megteszek a csapat sikeréért.

- Szeretnénk a csapat magját hosszú távon együtt tartani, ezért hosszabbítottunk tavasszal szerződést Holdampf Gergővel, Gera Dániellel, Bényei Ágostonnal és tegnap Rudi Požeg Vancaš-sal - vette át a szót dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója. - Őket egy újabb alapember, Alexander Vallejo követi, aki leigazolása után azonnal meghatározó játékossá vált, stabilitást adott a középpályának, de amikor védelem közepén volt rá szükségünk, akkor ott is megbízható teljesítményt nyújtott. A szerződéshosszabbítás azt jelenti, hogy továbbra is számítunk a rutinjára a pályán, valamint az öltözőben is. Egyfajta mentor szerepet is szánunk neki, mert biztos vagyok benne, hogy például akadémiánk egyik legnagyobb tehetsége, a szintén védekező középpályás Komlósi Bence rengeteget tanult már eddig is tőle, és még többet fog a jövőben.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...