Banner

Revans

Szerző: dfcwolf | 2024-09-20 13:59:00

Segítsünk egymásnak új erőre kapni!


Itt lehet a lehetőség, hogy revansot vegyen a csapat azért a csúfos vereségért, amit az előző szezonban szenvedtünk el a liláktól, de sajnos nagyon nehéz bíznom ebben a forgatókönyvben. Sok minden változott az újpestiek háza táján és nagyon úgy néz ki, hogy őket szemelték ki arra a posztra, ahová akár mi is kerülhettünk volna. Ők lehetnek majd a Fradi elsőszámú kihívói a jövőben. Ott az első másodperctől azt lehet érezni, hogy az új tulajdonos sikereket akar és ezen sikerek eléréséhez elkezdte a pénzt is beönteni a klubba.

Lehetnénk ezek akár mi is. A mi tulajunk is gondolhatta volna azt, hogy csinál itt egy ütőképes csapatot, kerül amibe kerül és elkezd a DVTK versenyezni a bajnoki címért. De nem így történt. Mi a középmezőnyt tűztük ki célul, meghagyjuk a nagy célokat másoknak.

Nem is erősítettünk úgy, mint a soron következő riválisunk és ez meg is látszik a játékunkon. Hétfőn a Kazincbarcika otthonában is volt kilencven perc, amit nem mi irányítottunk. Ahol a házigazdák fölénk tudtak kerekedni és jobban tudtak játszani tőlünk, éppen ezért is lehetett az, hogy a győzelem után is nagyon sok volt a kritikus hang a játékunkkal kapcsolatban. Hiányoznak a kidolgozott helyzetek és a célratörő támadások.

Radenkovic a székfoglalójában modern támadófocit ígért nekünk, amivel még azóta is adós. Ebből a pályán semmit sem látunk, csak azt, hogy ki van küldve a csapat focizni, de nincs mögéjük rakva egy rendszer, egy taktika. Éppen ezért tűnik úgy, hogy sok esetben előrerúgjuk a labdát, hátha történik belőle valami. Meccs közben a játékosok azt mutogatják a társaknak, hogy merre is kellett volna futni, hogy sikeres legyen egy passz. Rossz nézni ezt a tanácstalanságot.

Ilyen szájízzel kell most elutazni Budapestre, hogy megmérkőzzünk az Újpest csapatával és ezekkel az előjelekkel kellene magunkat kicsit feltüzelni. De hogyan? Miből merítsünk erőt mi szurkolók? Arra kérlek titeket, hogy segítsetek és írjátok le, miben bíztok és miért menjünk el a meccsre? Segítsünk egymásnak új erőre kapni. Kellene egy szikra végre ami berobbantja a szenvedélyt.



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-09-20 16:29:33 Barna öves, Fanatikus tag

Úpest szurkoló haverom azért szurkolt a Barcika ellen nekünk, nehogy kikapjunk és elküldjék a hétvégi meccs előtt, mert egy bármilyen másik edzővel is több hatást váltanánk ki mint így. (Bocs, ez mondjuk nem ötlet volt.)


Nekem nincs ötletem, a keret pedig alkalmas lenne jó focira.

8. birodalmi-lepegeto* |Válasz erre: 6. Sickunt
2024-09-20 15:41:57 Fekete öves, Veterán

Pontosan.
2011 óta vagy 12-13 csapat megfordult a dobogó valamelyik fokán, kupáról nem is beszélve.
Nekünk meg a legnagyobb "sikerünk" egy kupadöntő, itt ennyit sikerül, ez Miskolc.

2024-09-20 15:41:05 Fekete öves, Őstag

Nem tudok segíteni a válaszban. Most még magamat győzködöm, hogy délután horgászni menjek vagy a meccset nézzem. A TV előtt az eddigi fordulók alapján esélyes, hogy elalszom. Viszont mégiscsak jó lenne itthon maradni, mert volt olyan Újpest meccs, ahol a fiam a széket idegességében nekirúgta az üvegajtónak, ezt jó lenne elkerülni. Radenkovics nyilatkozatából az jön le, hogy győzni megyünk, ebbe lehet kapaszkodni annak, aki a meccset választja.

6. Sickunt |Válasz erre: 4. makuka
2024-09-20 15:32:51 Barna öves, Tag

Baromira nem. Pont az nb1 kb az egyetlen bajnokság ahol az első helyen kívűl akárki odaérhet nemzetközi indulásra. De a bajnoki címet vagy a kupát is megnyerheted még ner-esnek se kell lenni lásd honvéd (újpest kupagyőzelem a belgával). Horvátoknál már 8 éve kivétel nélkül ugyan az a top4. Azzal valóban kivételeznek ,hogy állami szponzorokat vagy tao pénzt irányítottan szerveznek ki. De nálunk a legkönyebb nyerni valamit, horvátoknál cseheknél a top3-4 csapaton kívűl a többinek esélye sincs oda érni. Pakson se pénz se légiós se akadémiai háttér se szurkolók nincsenek. Jó munkát kell végezni és ebben a bajnokságban a legegyszerűbb érvényesülni ha úgy tetszik a régióban itt a legigazságosabb ez a része.

2024-09-20 15:24:08 Barna öves, Fanatikus tag

nem megyek a meccsre, nem tudok arra reagálni, hogy miért kéne menni. Viszont abban nagyon bízok, hogy ez a wannabe Ted Lasso utoljára fogja kiküldeni a csapatot, és már nem tér vissza velünk Miskolcra. 

2024-09-20 15:14:25 Narancs öves, Tag

Hát ilyen ország lettünk. Kiszemelnek valakit és csak az nyerhet. Amennyiben a mi tulajunk azt mondta volna: "Én bizony megcélzom a bajnoki címet". Akkor ma nem ő a tulaj.

2024-09-20 14:58:55 Piros öves, Őstag

Sajnos fix egyes a holnapi meccs a jelen forma alapján.

Minden más eredmény meglepetés lenne.

Tv- n megnézzük a haverokkal, utána irány Majka koncert a városban.

Jó kis hétvége lesz ez ha nyerünk , ha vesztünk akkor is. :)


2024-09-20 14:41:06 Fekete öves, Veterán

Semmire nem számítok.
Újpest jó focit játszik idén, mi meg olyat amilyet.
Hetes után tuti, hogy tele a gatyája a stábnak, szóval semmi kockázatvállalás, fő a biztonság.
Ha a védelem jól teljesít és az Újpest valami csoda mentén impotens lesz, akkor egy 0-0, 1-1 kisülhet belőle.
Papírforma szerint meg kb 2-0, 3-1.

2024-09-20 14:11:13 Zöld öves, Tag

Az eddig elfogyott 200 vendégjegy alapján szerintem mindegy mit írunk ide... Sajnos beárazta magát a csapat az elmúlt meccseken...

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...