Banner

Radenkovic: Sztankovicsnak hiányzik a magyar futball

Szerző: objektív | 2024-10-25 18:38:00

A Diósgyőr vezetőedzője hosszabb interjút adott az m4sport.hu-nak


Vladimir Radenkovic, a Diósgyőr vezetőedzője hosszabb interjút adott az m4sport.hu-nak. A szerb szakember a klubját érintő kérdések mellett arról is beszélt, hogy miért nem lett Dejan Sztankovics segítője a Ferencvárosnál.

Február óta irányítja a Diósgyőrt Vladimir Radenkovic. Az edző korábban tagja volt Dejan Sztankovics stábjának a Crvena zvezdánál, így akár a Ferencvároshoz is követhette volna korábbi főnökét.



A Ferencváros előtt Dejan a Sampdoriánál dolgozott, ahol kialakított egy saját stábot olasz és szerb szakemberekből, akik utána követték őt Magyarországra is. Elmondtam neki, hogy vezetőedzőként szeretném folytatni, így inkább a lehetőségre vártam. Csupán ennyi az oka. Háromnaponta beszéltünk, személy szerint úgy érzem, Dekinek most is hiányzik a magyar foci. Másfél éven keresztül munka nélkül voltam, mert a megfelelő lehetőségre vártam. Ezután futott be a Diósgyőr érdeklődése, ami kiváló alkalmat nyújtott az új feladat elkezdésére.


forrás, m4sport.hu, fotó: Koncz Márton


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-10-26 11:10:20 Piros öves, Fanatikus tag

Na most már képpel is lehet azonosítani azt az orrból beszélő csávót, aki a hazai meccsek után azokat az ordas baromságokat, hozzá nem értő, felszopó kérdéseit felteszi radenkovicnak. Gratulálok!

4 év, meg scouthálózat kiépítése neki? Eddig mi a fasz volt itt? Ez a csávó a fasorban se lesz már talán jövőre sem! Látjuk mekkora erősítéseket bírt hozni, abból is kölcsönbe egy része. Vancas, Vallejo leépítve, szuper foci, ja, nem, a többiek meg majd eligazolnak és ha a többi csapat mögöttünk nem lesz ilyen finggyenge keretű, nos akkor baszhatjuk. De nem kell itt ennyi összetevő, sokkal kevesebb is elég, hogy lapátra tegye a hozzáértő vezetőség, akiknek meg ez nem érdeke.

Helyzetek kihasználásának javítása??? Ha van egyáltalán, a 2 helyzetből szokott 2 gól lenni alias még a helyzetkihasználásunk fasza is. A foci nézhetetlen és az eredményesség is igen kérdéses! A szerb vonal tévút!

2024-10-26 09:37:14 Fekete öves, Őstag

ennek az interjúnak nem a címben megfogalmazottak a lényege. négy éves projekt indult Miskolcon, aminek a végén az Akadémisták elárasztják a nemzetközi piacot.

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...