Banner

Olaszországból érkezhet univerzális játékos

Szerző: amigeleken.hu | 2024-08-21 09:24:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


A csakfoci.hu adott hírt róla, hogy olasz sajtóhírek szerint az olasz másodosztályú Modena több poszton is bevethető játékosát, Shady Oukhaddát szemelte ki a Diósgyőr.


A Tuttomercatoweb azt írja, hogy az NB I-es csapat már meg is tette ajánlatát az olasz-marokkói kettős állampolgárságú labdarúgónak, akit három évre igazolnának le. A portál kiemeli, hogy az elsősorban jobbhátvédként, de a középpálya jobb oldalán és közepén is bevethető labdarúgó ezekben az órákban is gondolkodik az ajánlaton, amely már csak azért is különleges a számára, mert pályafutása során először játszhatna légiósként.



A Diósgyőr dolgát azonban az is nehezíti, hogy Oukhadda iránt állítólag a Serie A-ból is érdeklődnek, a Hellas Verona egy játékoscsere keretein belül szerezné meg a 25 éves játékost - a Modenához Federico Ceccherini érkezne. A jobbhátvéd jövője tehát jelenleg erősen kérdéses, az Olaszországban maradás és a külföldi kaland között gondolkodik.


Oukhadda a Padova és a Torino utánpótlásában nevelkedett, majd felnőtt szinten megfordult kölcsönben a harmadosztályú Albissola és Robur Siena együtteseiben. 2020-ban végleg elkerült Torinóból és a harmadosztályú Gubbióhoz került, majd a Modena 2022 januárjában szerezte meg, amellyel előbb a Serie C-ben, majd a Serie B-ben játszott. Oukhadda az előző két idényben alapember volt a Modenában, 54 másodosztályú találkozót játszott, ebben az idényben viszont az AC Milantól érkező Mattia Caldara kiszorította.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>>>>


forrás: csakfoci.hu

fotó: vivamodena.it





És ezt olvastad már?
Hozzászólások

1 2 > 

16. dudik-attila |Válasz erre: 10. joshi77
2024-08-22 13:26:46 Fekete öves, Őstag
Azt én sem gondolom, hogy szándékosan rosszat akarnának. Viszont meggyőződésem, hogy a többség a saját pecsenyejet sutogeti és csak puszta véletlen, ha ez egybeesik a DVTK érdekeivel.
15. NY. B. T. |Válasz erre: 14. elzett
2024-08-22 10:01:36 Lila öves, Tag
Akkor úgy fogalmazok hogy:
100% érdekeltségből 92 nem!kapunk úgy 8%-ot..
Azért szórják a morzsákat elénk..Be etetnek, mint apósom a Csorba Tavon! :D
14. elzett |Válasz erre: 9. NY. B. T.
2024-08-22 06:28:38 Fekete öves, Őstag
ha érdekelné, akkor nem csak a klub által kiválogatott személyek mehetnének sajtótájékoztatóra pl.
Ha érdekelné, Radenkovics itt nem lenne edző.
És még sorolhatnám.
13. bakterház |Válasz erre: 6. zorba
2024-08-21 23:47:28 Zöld öves, Tag
Sztem a tulajdonos csak jót akar, azért ő letett már vmit az asztalra. A többi is alapjában véve nem akar rosszat, csak alkalmatlan, a tulajdonosváltás előtt nullák voltak és szeretik a maguk kis dolgait.
12. Zole61 |Válasz erre: 1. Ignacio-Sanchez-Mejias
2024-08-21 21:27:27 Piros öves, Őstag
Hát azért azt, hogy Mohával jól meg lennének azért még egy kicsit átgondolnám a helyedben..Moha ez idáig semmit nem mutatott, játékon kívül volt elég hosszú ideje, szerintem ha jó játékos is( ezt azért nem tudhatjuk) neki nagyon sok idő kell mire itt meghatározó lehet. Egyébként én is hajlok a felé, hogy ez csak egy bekamuzott hír és majd jön a kiábrándító valóság, hogy nem minket választott de van helyette ingyé egy szerb ötödosztályú játékos, akit azonnal leigazolunk, majd be sem jelentjük. Mostanában ez a szokásos, a szurkolónak nem kell mindenről tudnia, még a végén összezavarodott, hogy ki kinek is a kicsodája aki érdekes játékosként szerződést kap. Még jó, hogy magas szintű egyenesen doktori a kommunikációs vezető szagemberünk.
11. joshi77 |Válasz erre: 7. wexeye
2024-08-21 20:57:34 Citromsárga öves, Tag
Kuznyecov sosem fog visszatérni,pont mint Bódog sem!Nem hogy hozzánk de a magyar "közeg"közelébe sem jönnek többé!Szivics kérdőjeles de valószínűleg ő sem!Tegyük hozzá attól ,hogy Szergejnél előremutató szakmai munka és szurkolói szemmel tetszetős játék volt öntórvényűsége miatt azért károkat is okozott!Vajda ,Szücs,Sentic elengededése,Jurek,Bényei padoztatása Chorba keretből kitevése mind az ő regnálása alatt történt!Ettől függetlenül elismerem, hogy sokkal nagyobb szakmai tudással rendelkezik Bódoggal egyetemben mint Radenkovics és a mennyei jelenleg regnáló "mesterei"nagy része!
10. joshi77 |Válasz erre: 6. zorba
2024-08-21 20:42:26 Citromsárga öves, Tag
Jogos rosszat nem szeretnének de a hozzáértésük enyhén fogalmazva megkérdőjelezhető!
9. NY. B. T. |Válasz erre: 4. elzett
2024-08-21 20:40:21 Lila öves, Tag
Szerintem egy kicsit érdekli! Azért csinálnak töltelék nyilatkozatokat, magyarázkodást, szarul sikerült videókat :D mert tudják hogy ha nyíltan nagy ganélysag honol e vidéken akkor üres stadion lesz. így meg burkolt ganélyság van csak amit sokan megesznek!
8. joshi77 |Válasz erre: 4. elzett
2024-08-21 20:38:38 Citromsárga öves, Tag
Jogos:) de nem akar ő rosszat egy kicsit itt mindenki scout és vezetőedző egyaránt nincs ezzel semmi baj !
7. wexeye |Válasz erre: 6. zorba
2024-08-21 20:34:48 Fekete öves, Őstag
Akarhatnám én megsütni a világ legfinomabb francia bagettjét,ha nem vagyon pék. Nem fog menni. Magyar nem klubtulajdonos,nem sportvezető,Bajúsz meg nem szakmai igazgató. Tehát ugyanúgy nem fog menni,mint nekem a bagett. Gyakorolhatom, meg kísérletezhetek,meg elkölthetem rá a pékség tulajának végtelen pénzét következmény nélkül, akkor sem fog úgy sikerülni,mint annak a francia többedik generációs péknek, aki ezt tanulja,fejleszti és gyakorolja minden percében. Csak a pékségeknél ilyen nem létezik,ha a szar a bagett,bezár a bolt,bekenhetik akármilyen mázzal. Ez csak a keleti futballban létezik. Szóval tőlem akarjanak jót a Diósgyőrnek,mondjuk jó távolról. Vagy hozzák vissza Kuznyecovot, most.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...