Banner

Ments életeket, fogadd örökbe Tiborcot és Tódort!

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-18 07:52:00

A DSZÁ szeretne szerető otthont találni számukra!


A Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány évek óta végzi tevékenységét a mentésre, támogatásra szoruló kutyák érdekében. Az amigeleken.hu a maga eszközeivel szeretné segíteni a DSZÁ Állatmentés munkáját. Azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb kutya gazdára találjon, azért a jövőben rendszeresen közzétesszük egy-egy gazdára vár kutya fotóit, ezzel is serkentve Titeket az örökbefogadásra.


Ismerjétek meg Tiborcot és Tódort!

Tiborc és Tódora hétfői mentésből került gondozásukba, a gazdájukat tragikus halálesetben veszítették el. Félénkek még de nagyon aranyos, kedves kutyák. Próbálnak alkalmazkodni, csóválnak.


Az ilyen helyzetek emlékeztetnek minket arra, hogy mennyire fontos odafigyelnünk azokra az állatokra, akik a tragédiák mögött maradnak. Az ő életük ugyanúgy összetörik, mint az embereké, és ők is áldozatai a sorsfordító eseményeknek. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk nekik, és reméljük, hogy most, hogy biztonságba kerültek, lassan megnyugodhatnak és újra rátalálnak a szeretetre, amire mindannyian vágynak.




Legyél Te a gazdijuk!

Bemutatkozó levél formájában várjuk a Tiborcot és/vagy Tódort örökbe fogadni vágyókat. Nagyon szeretnénk végre szerető otthonban tudni őket!

Mit tartalmazzon a bemutatkozó levél első körben:

  • Hova kerülne helyileg a kiválasztott kutya? (település neve + lakásba/családi házba/telephelyre/tanyára, illetve kinti/kinti-benti/benti elhelyezéssel)
  • Volt-e már kutyád/kutyás tapasztalatod vagy most van-e másik kutyád (ha igen, szuka/kan, ivaros/ivartalan) vagy egyéb háziállat (macska, rágcsáló, madár, stb)

Bemutatkozó leveledet az allatkinzasellendiosgyor@gmail.com e-mail címre küldd el!


Hogyan támogathatod alapítványunkat, menhelyünket, mentéseinket, mentvényeinket?

Utalással:

Számlaszám: 11734004-25978458-00000000

IBAN: HU46 1173 4004 2597 8458 0000 0000

OTP Bank Swift: OTPVHUHB


Örökbefogadással

Az egyik legnagyobb segítség! Hiszen egy örökbefogadással segítesz az adott kutyán, illetve helyére új kutyát menthetünk!


Virtuális Örökbefogadással:

Virtuális örökbefogadással támogathatsz egy általad kiválasztott kutyát és havonta fix összeggel vagy tárgyi adománnyal kedveskedhetsz neki, segítve ezzel a napi és egészségügyi ellátását!


Tárgyi adományokkal: (konzervek, plédek, fekhelyek/ketrecek/boxok, játékok, pórázok, jutalomfalatok, fertőtlenítőszerek)


Személyesen: (kutyasétáltatás, menhelytakarítás, kenneltámogatás)


Adó 1% felajánlás:

Adószám: 19241834-1-05

Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...