Banner

Ments meg egy életet, fogadd örökbe Mancit!

Szerző: Jáborcsik András | 2024-10-09 18:48:00

Szeretnénk Manci számára szerető otthont találni!


A Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány évek óta végzi tevékenységét a mentésre, támogatásra szoruló kutyák érdekében. Az amigeleken.hu a maga eszközeivel szeretné segíteni a DSZÁ Állatmentés munkáját. Azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb kutya gazdára találjon, azért a jövőben rendszeresen közzétesszük egy-egy gazdára vár kutya fotóit, ezzel is serkentve Titeket az örökbefogadásra.


Ismerjétek Mancit!

Manci gazdája meghalt, ő pedig sajnos magára maradt. A rendőrség segítségkérésére mentünk felmérni a körülményeket, majd gondozásunkba került. Manci egy éves, mondhatjuk, hogy jelenleg gyerekkorát éli, nagyon bohókás, életvidám kutya, tele szeretettel!

Szeretnénk Manci számára szerető otthont találni, hogy boldog családkutya lehessen és mihamarabb felettetni tudjuk vele múltját. Nehezen viseli a kennellétet, emberközelségre van szüksége!

1 éves, nagy testű, ivartalanított szuka kutya, negatív szívféregteszttel, oltási programja rendben van!





Legyél Manci gazdija!

Bemutatkozó levél formájában várjuk a Mancit örökbe fogadni vágyókat. Nagyon szeretnénk végre szerető otthonban tudni Őt!

Mit tartalmazzon a bemutatkozó levél első körben:

  • Hova kerülne helyileg a kiválasztott kutya? (település neve + lakásba/családi házba/telephelyre/tanyára, illetve kinti/kinti-benti/benti elhelyezéssel)
  • Volt-e már kutyád/kutyás tapasztalatod vagy most van-e másik kutyád (ha igen, szuka/kan, ivaros/ivartalan) vagy egyéb háziállat (macska, rágcsáló, madár, stb)

Bemutatkozó leveledet az allatkinzasellendiosgyor@gmail.com e-mail címre küldd el!


Hogyan támogathatod alapítványunkat, menhelyünket, mentéseinket, mentvényeinket?

Utalással:

Számlaszám: 11734004-25978458-00000000

IBAN: HU46 1173 4004 2597 8458 0000 0000

OTP Bank Swift: OTPVHUHB


Örökbefogadással

Az egyik legnagyobb segítség! Hiszen egy örökbefogadással segítesz az adott kutyán, illetve helyére új kutyát menthetünk!


Virtuális Örökbefogadással:

Virtuális örökbefogadással támogathatsz egy általad kiválasztott kutyát és havonta fix összeggel vagy tárgyi adománnyal kedveskedhetsz neki, segítve ezzel a napi és egészségügyi ellátását!


Tárgyi adományokkal: (konzervek, plédek, fekhelyek/ketrecek/boxok, játékok, pórázok, jutalomfalatok, fertőtlenítőszerek)


Személyesen: (kutyasétáltatás, menhelytakarítás, kenneltámogatás)


Adó 1% felajánlás:

Adószám: 19241834-1-05

Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...