Banner

Kuznyecov Szergej: Mindig a következő meccset akarjuk megnyerni

Szerző: amigeleken.hu | 2023-03-05 12:03:00

A Gyirmót elleni meccs előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A DVTK a Gyirmót ellen játszik hétfő este a Merkantil Bank Liga 26. fordulójának rangadóján. A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A DVTK négy győzelemmel kezdte a 2023-as évet, majd legutóbb vereséget szenvedett Kazincbarcikán.

Minden mérkőzésből lehet tanulni, a győzelmekből és a vereségből is, ezért minden találkozót alaposan kielemzünk. A heti munka során sokat videóztunk, megmutattuk a csapatnak, hol követtünk el hibákat. A saját stílusunkban játszottunk, közel 70 százalékban mi birtokoltuk a labdát. Ugyanakkor a hazai kapu előtt nem voltunk kellően dinamikusak és agresszívak ahhoz, hogy megbontsuk az ellenfél betömörülő védelmét. A barcikaihoz hasonló mérkőzéseken sokszor egy extra egyéni villanás dönt, egy távoli lövés, egy váratlan húzás a 16-oson belül, ám sajnos ez múlt vasárnap hiányzott. Bízom benne, hogy sokat tanultak a srácok ebből a találkozóból is, aminek már hétfő este látjuk az eredményét.



A gyirmótiak elfogadhatóan kezdték a bajnokságot, ám a 18. és a 22. forduló között öt mérkőzésen keresztül nyeretlenek maradtak. Az utóbbi három meccset viszont sorozatban behúzták.

A Gyirmót a stabil védekezésből próbál gyors átmenettel támadást építeni, sokat foglalkoztatják a középcsatárt, aki igyekszik megtartani a labdát, amíg felérnek a társak, illetve próbálnak középen érkezni a szélről beadott labdákra. Ezen kívül a veszélyes pontrúgásokra kell nagyon figyelni - mutatta be az ellenfelet a sportszakember.

Az előző két mérkőzésen előbb Szatmári Csaba (öt sárga lap), majd Bárdos Bence (piros lap) hiányzott a védelem közepéből, de legutóbb sérülés miatt nem állt rendelkezésre Gera Dániel és Bényei Ágoston sem. Holdampf Gergő viszont sérülése után 112 nappal visszatért a csapatba.

Egy sérülés után minél hamarabb beáll egy játékos, annál jobb neki és a csapatnak is. A legutóbb is hiányzó Gera Dániel és Bényei Ágoston viszont ezen a héten sem edzett, a többiek rendelkezésre álltak. A heti edzések során többféle variációt is kipróbáltunk, figyeltük, ki, milyen formában játszik, és akik jól dolgoztak, azok fogják hétfőn megkapni a lehetőséget.

A Merkantil Bank Liga 23. és 27. fordulója között a tabella forduló előtti állása szerint a 2. MTK, a 3. PMFC, a 4. Gyirmót és az 5. Ajka ellen lépett és lép pályára a DVTK, illetve játszott egy borsodi rangadót.

Számomra az az alapelv, hogy mindegyik mérkőzésen három pontot lehet szerezni, ezért mindig a következő mérkőzést akarjuk megnyerni. Amennyiben ez sikerül, akkor a bajnokság végén örömmel fogjuk összeszámolni a pontokat.

Igazi rangadó vár a csapatra és a közönségre?

A tabella első és negyedik helyezettje találkozik, ami mindenképpen arra utal, hogy egy érdekes mérkőzésre számíthatnak a szurkolók, ahol a terveink szerint a saját kezünkbe vesszük a mérkőzés alakulását. Az ellenfél alaposan kielemezheti a játékunkat, ám az nem elég, tenni is kell ellene. És itt jön a labdarúgók szerepe, ha a pályán jó döntéseket hoznak, hozzáteszik az extra megoldást, akkor azzal eldönthetik a mi javunkra a mérkőzést. A lényegi dolgok tőlünk függenek, és ha jól játszunk, akkor annak meglesz az eredménye.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

5. vebgy* |Válasz erre: 4. oreg70
2023-03-06 17:48:08 Fekete öves, Veterán
Holdampf és Bényei is játszik, remélem...
2023-03-06 11:17:20 Kék öves, Tag
Szerintem minden a középpályán fog eldőlni , ha ott megfogjuk őket a védelmet tehermentesíteni tudjuk , és a támadás indítása is lényegesen könnyebb !! Ha megpróbálják átrúgni őket ,remélem Szacsa és Bárdi lerendezi , gyors szélső ellentámadás , nyomásgyakorlás , gól , vagy öngól !! HAJRÁ fiúk !! HAJRÁ DIÓSGYŐR !!!
2023-03-06 08:35:46 Fekete öves, Őstag
Ezt a következő meccset tényleg meg kell nyerni...
2023-03-05 18:17:37 Piros öves, Őstag
Fel kell rázni a csapatot, mert nyertek a libások, és a pécsiek is...
2023-03-05 16:46:14 Piros öves, Őstag
Talán a Gyirmót ellen könnyebb lesz, mint a múlt héten, egy játszó csapat ellen valamivel egyszerűbb lehet a dolgunk, aztán majd kiderül.
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...