Banner

Közös megegyezéssel távozik Bitok Stephen

Szerző: objektív | 2024-07-24 18:58:00

Az okokról nem kívánunk, és nem is tudunk többet elmondani. - írja a dvtk.eu

Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Bitok Stephen. A 2023 nyarán Diósgyőrbe érkező nigériai balhátvéd 31 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett, valamint kiosztott 6 gólpasszt, és 3 alkalommal a Magyar Kupában is pályára lépett.



- Stephen Bitok mindössze egy év alatt az egyik legjobb diósgyőri játékossá vált, aki jó játéka és sport iránt alázatos személyisége miatt méltán lett népszerű az öltözőben és a szurkolók körében, nem véletlenül keltette fel nyugat-európai klubok érdeklődését is. Ám most nem maradt más lehetőségünk, mint felbontani a szerződését, amit közös megegyezéssel tettünk meg. Az okokról nem kívánunk, és - azok személyes jellege miatt - nem is tudunk többet elmondani. Köszönjük az edzéseken elvégzett munkát, a közös győzelmeket, a klub nevében jó egészséget kívánok neki, és bármerre is vezet az útja, legyen sikeres! - búcsúzott dr. Bajúsz Endre.

- Szeretném megköszönni a szurkolóknak az állandó támogatásukat, és azt, hogy szívesen fogadtak és mindenben támogattak engem és a csapattársaim, hogy mindig a legjobbunkat nyújtsuk. Büszke vagyok rá, hogy Diósgyőrben futballozhattam - nyilatkozta Bitok Stephen. - Köszönöm a vezetőségnek, hogy lehetőséget adtak számomra, hogy ebben a nagyszerű klubban futballozhassak. Az edzőknek és a klub dolgozóinak is köszönöm, hogy segítették a fejlődésemet a pályán és azon kívül egyaránt! Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

1 2 3 > 

2024-07-25 10:19:12 Piros öves, Tag
Vajon mi lehet az a rejtélyes betegség amivel az elmúlt évet úgy tudta teljesíteni Stephen, hogy szinte minden meccset végigjátszott, talán neki van a legtöbb játékperce.

Na, de mindegy is....a klub vezetősége nem adott rá okot, hogy kételkedjünk a szavában. Példa értékű a kommunikáció a szurkolók felé, ezt a magas szintű tájékoztatást bármelyik szurkoló tábor megirigyelhetné.
Itt van ez az igazolás-ügy is, tavasszal kitiltott minket a Fifa, de már nyár közepén tudtuk is! Maradjatok tehát sokáig velünk! Vezessetek minket! Találkozunk a Paks meccs utáni sajtótájékoztatón...!
23. rugoka |Válasz erre: 22. perec (lédús)
2024-07-25 10:12:02 Piros öves, Fanatikus tag
Így igaz!
22. perec (lédús) |Válasz erre: 17. Borsodpirosfehér
2024-07-25 10:01:49 Piros öves, Őstag
.. ne tudd le ennyivel!!... kombinálj és szakérts meg mindent, legyél orvos, edző, jogász, minden... de a legfontosobb, hogy mindig a legrosszabbat feltételezd... gondolj arra, hogy minden ellened van... hogy mindig mindenki be akar csapni... hogy direkt a bosszantásodra történik minden... még az amúgy pozitív dolgok is direkt a te bosszúságodra történnek... ne tudd le ennyivel, mindig csapkodd dühösen az asztalt!!..
21. rugoka |Válasz erre: 20. toki
2024-07-25 09:47:21 Piros öves, Fanatikus tag
Nem erről van szó! Az egy ember szigorú magánügye -ha nem szeretné megosztani másokkal-, hogy mi az eü állapota, vallása, szexuális irányultsága, stb., ez érthető, ez rendben van. Itt az ambulancia szakmai minőségéről (mert az eü alkalmatlanságot ismét nem sikerült felfedni egy játékosnál) és a vezetőség fos szintű kommunikációjáról van szó! Az elején ugye az volt kommunikálva, hogy eladjuk Stephent, más klubnál jelentkezett orvosin. Utána nagy kuss (hír vagy találgatás, hogy hozzáállásbeli gondok vannak, ami eredhet az eü gondból is, de ki tudja), aztán 1x csak jön a hír, hogy kb. sportra alkalmatlan. Vajon hol, mikor és hogyan derült ez ki? Nyilván nem itt! Vagy, ha itt... na inkább tovább nem is írom.
2024-07-25 09:42:52 Fekete öves, Veterán
Nem a vezetők védelmében, mert tény, hogy vannak hiányosságaik, meg bizonyos dolgaik, de .... Itt azért - ha valóban egészségügyi probléma miatt van a szerződés felbontva -, van olyan, hogy orvosi titoktartás. Természetesen ha Bitok elmondja, szíve joga, de sem az orvos, sem a munkáltató, mivel egészségügyi okok miatt történik az elvárás nem mondhatja el.
19. Benya |Válasz erre: 17. Borsodpirosfehér
2024-07-25 09:41:35 Barna öves, Fanatikus tag
én és 1600+ ember nem azért vett bérletet, hogy annyival le lehessen tudni egy alapemberünk távozását, hogy elment és kész. Szerintem rohadtul felháborító, hogy nincsen normálisan kommunikálva felénk semmi. Külföldön egy sajtótájékoztatón az első kérdés lenne, hogy miért így távozott a játékos, mert ott tudják, hogy joguk van a szurkolóknak tudni, ha már nem kis összeggel támogatják a klubot és itt még az idő és energia nincs is beleszámolva. Ha valami olyan gondja van, amit tényleg nem szeretne megosztani akkor azt is le lehet kommunikálni úgy, hogy ne csak a találgatás menjen meg sajtóorgánumok belső infói alapján legyünk beljebb. Nem kell beletörődni, meg elfogadni az ilyen és egyéb sunyulásokat, ez nem a Magyar narancs kategória, hanem a szurkolók semmibe nézése.
18. rugoka |Válasz erre: 17. Borsodpirosfehér
2024-07-25 08:53:03 Piros öves, Fanatikus tag
Így van, tudjuk le ennyivel! Te állandóan ennyivel letudsz mindent a vezetőség védelmében, amellett, hogy a fasz tudja már hány milliót elherdáltak a hozzá nem értéssel és emberi sorsok negatív befolyásolásával! Megint és folyton a klub kommunikációjával van a baj, hogy nagyon nem fasza minden itt, ahogy ők előadják. Más kluboknál hogyhogynem felfedik a nem faín dolgokat (pedig nincs saját rehabközpontjuk), itt valahogy igen gyengén muzsikálnak ebben is! Ezek a dolgok sorozatosan és visszatérően jönnek elő, máshol valahogy ez nem így van! Legalább lennének őszinték, amikor kell fényezzék magukat (vajmi kevés dolog), de ha kell ismerjék már el a hibát! Itt az a baj, hogy ez az ambulancia itt szarrá van fényezve, aztán állandóan betlizik, ami kárt okoz. Én annyira nem volnék rá büszke, jobb sokx csendben maradni.
2024-07-25 08:46:35 Lila öves, Tag
Miért Rakaczki Bencéről tudtuk hogy mi a baja. Még ő se. De jó hogy itt mindenki orvos meg mindenttudó is.Elment kész. Jó egészseget az életbe neki.
16. makuka |Válasz erre: 12. rugoka
2024-07-25 08:35:23 Narancs öves, Tag
Sajnos nem valószínű, hogy csak derékfájdalom.
15. rugoka |Válasz erre: 14. jaborcsik-andras
2024-07-25 08:12:28 Piros öves, Fanatikus tag
Ez elég egyértelmű. Az ajnározott fájdalomabulancia már megint nem bírt kiszűrni egy karriert befolyásoló betegséget, máskor meg sérülést! Elképesztő emberi sorsot, klubot, egyebet károsító dolgok már megint, mondhatni szakmai felkészületlenség vagy talán mégsem olyan fasza felszereltség miatt???

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...