Banner

Karlo Sentić ingyen és végleg kerülhet Diósgyőrbe

Szerző: amigeleken.hu | 2024-07-02 09:28:00

Sajtófigyelő


A horvát index.hr szerint az Ausztriában edzőtáborozó DVTK csapatával készülő horvát hálóőr, Karlo Sentić várhatóan szerződést kap a borsodi együttesnél.


A lap szerint a 23 éves kapus végleg, ingyen kerülhet a diósgyőri alakulathoz - a Hajduk Splitnél 2026 nyaráig volt élő szerződése - azonban az index.hr szerint Sentić továbbértékesítése esetén a bevétel 25 százaléka a spliti klubot illeti majd meg.



Hajduk az előző szezon elején adta kölcsön Sentićet Diósgyőrbe. Tíz meccsen védett, 13 gólt kapott és egy meccsen őrizte meg a hálóját a góltól. Noha idén nyárig kellett volna ott maradnia, Sentić tavaly télen elhagyta Miskolcot, miután a szezon első felében az utolsó tíz bajnoki meccsből mindössze kettőn védett. Tavaly februárban a Hajduk egy évre kölcsönadta Kazahsztánba, az Ordabasy csapatának. Mivel azonban Sentić egyetlen meccset sem védett ott, felmondták a kölcsönszerződést.

A Hajduk Splitnél már nem számítanak Senticre, mert négy kapus is van keretükben, név szerint Ivan Lučić és Lovre Kalinić, valamint a fiatal kapusok, a szezon végén védő Borna Buljan és a moldovai Sheriff Tiraspolnál kölcsönben szereplő Toni Silić, akik a Gennaro Gattuso által vezetett Hajduk Splittel készülnek.

A Transfermarkt 300 ezer euróra becsüli Sentić értékét.


Forrás: index.hr

fotó: Miroslav Lelas / PIXSELL



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-07-02 15:42:38 Piros öves, Őstag
A hangsúly az ingyenen van.
2024-07-02 09:48:51 Barna öves, Fanatikus tag
Adhatna egy balbekket is a Hajduk, úgyis van nekik négy :D
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...