Banner

Kaila Charles a 6. forduló legjobbjai között

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-28 14:29:00

Sajtófigyelő - wbasket.hu


A hétvégén immár a 6. forduló küzdelmeivel folytatódott a Női NB I. A-csoport. A wbasket.hu cikkéből kiderül, hogy teljesítmény-index (VAL) értékek alapján kik nyújtották a forduló legjobb egyéni teljesítményeit.

A forduló válogatottjába bekerült a DVTK HUNTHERM játékosa, Kaila Charles is.



A hétvége rangadóján a TARR KSC Szekszárd 92-79-re múlta felül az NKA Universitas Pécs gárdáját. A találkozón a szekszárdiakat Marena Whittle 30 ponttal, 8 lepattanóval és 3 gólpasszal vezette győzelemre. A teljesítmény-indexe 39-es lett, ami toronymagas kiemelkedik ebből a fordulóból.

Az E.ON ELTE-BEAC 82-44-es sikert aratott a Darazsak Sportakadémia otthonában. Az összecsapáson a fővárosi gárdában Katrina Ozola 34-es VAL-t szorgoskodott össze, 23 pontot és 13 lepattanót jegyzett.

A SERCO UNI Győr 102-58-ra ütötte ki a VBW CEKK Ceglédet. Kiss Virág 22 ponttal, 9 lepattanóval és 7 gólpasszal zárt a győri gárdában. A teljesítmény-indexe 33-as lett.


Ketten jegyeztek 32-es VAL-t. A bajnoki címvédő DVTK HUNTHERM 59-48-ra múlta felül a Dávid Kornél KA-t. Kaila Charles 22 ponttal és 10 lepattanóval ért el dupla-duplát.



A TFSE-MTK pedig 79-62-re nyert a BKG otthonában. Itt Ashten Prechtel jegyzett 21 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát.


A Szekszárd vasárnapi sikere alkalmával a győztes gárdában több kiemelkedő produkció is született. A VAL mutatók alapján Kat Westbeld is a forduló legjobbjai közé került, egészen pontosan 31-es teljesítmény-indexe lett 21 ponttal, 8 lepattanóval, 3 szerzett labdával és 3 gólpasszal.


Tovább a wbasket.hu-ra >>>>>>


forrás: wbasket.hu

fotó: jaboers



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...