Banner

Jegyek a KBSC - DVTK kupameccsre

Szerző: objektív | 2024-09-05 20:24:00

Hivatalossá vált a jegyinfó


Szeptember 16-án 19 órától a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában Kazincbarcikán lép pályára a DVTK labdarúgó csapata. A Kolorcity Aréna mindössze 1120 szurkoló befogadására alkalmas, a vendégszektorban kétszázan férnek el. A DVTK a vendégszektorba szóló belépőjegyeket átadta a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodának.



MOL Magyar Kupa 3. forduló

2023. szeptember 16., hétfő 19:00, (Tv.: M4 Sport)

Kolorcity Kazincbarcika SC - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló normál árú belépőjegyek egységesen 2000 forintba kerülnek. A Kolorcity Aréna mindössze 1120 szurkoló befogadására alkalmas, a vendégszektorban kétszázan férnek el. A DVTK a belépőjegyeket átadta a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodának. Vendég jegypénztár a mérkőzésen nem lesz.

A hazai szektorba a belépőjegy megvásárlásához lakcímkártya bemutatása szükséges, a hazai szektorba kizárólag kazincbarcikai, illetve a kazincbarcikai kistérségbe tartozó településeken élő szurkolók, nézők vásárolhatnak tikettet. Egy megfelelő lakcímkártyával rendelkező néző kizárólag egy alkalommal és maximum két jegyet vásárolhat. A mérkőzésre online jegyvásárlásra nincs mód!

A helyszín

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Pete András Stadion szomszédságában, a 2020-ban átadott 1120 fő (ebből 200 vendégszurkoló) befogadására alkalmas Kolorcity Arénában játssza hazai mérkőzéseit.

A vendég lelátó nem fedett. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy esős időjárás esetén sem tudnak esernyőt beengedni.

Parkolás: A DVTK szurkolói az Akácfa út felől juthatnak be a létesítmény területére, ahol közvetlen a vendégpénztár előtt tudnak majd parkolni. Az itt kialakított parkoló két busz és 57 személygépkocsi parkolását biztosítja. Közvetlen a pénztár mögött kerültek kialakításra a vendégoldali vizesblokkok és büfé is.


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

21. vebgy* |Válasz erre: 13. joshi77
2024-09-10 12:31:01 Fekete öves, Veterán
Hol az a hatodik hely...?? Ha elérnénk vele, még meg is követem a bárgyú vigyorút...
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...