Banner

Ismét telt ház lesz Nyíregyházán a jövő heti DVTK elleni bajnokin

Szerző: objektív | 2024-09-28 08:19:00

Sorozatban harmadszor játszhat telt ház előtt a Nyíregyháza


Sorozatban harmadszor játszhat majd telt ház előtt új stadionjában a Nyíregyháza Spartacus FC, mely következő hazai mérkőzésén – egy hét múlva – a Diósgyőrt fogadja az OTP Bank Liga 9. fordulójában.


Az NB I újonca a szezon rajtjához képest némi késéssel, augusztus 10-én avatta fel új otthonát, a több mint 8000 néző befogadására képes Nyíregyházi Városi Stadiont. Az 5. fordulóban rendezett avatómérkőzésen 3–3-as döntetlent játszottak a Fehérvár ellen, egy hete pedig 3–2-re győztek a Debrecen elleni keleti rangadón.

A következő hazai mérkőzésen szintén egy ősi rivális, a DVTK lesz majd az ellenfél, a jövő hét szombati mérkőzésre pedig már pénteken elkelt minden jegy, így a telt ház ismét garantált – közölte a klub hivatalos honlapján.



(fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)


Tímár Krisztián vezetőedző már egy hete is arról beszélt, hogy „ritkán adatik meg Magyarországon, hogy egymás után többször is telt ház előtt futballozhat egy csapat” – így minden bizonnyal próbálnak profitálni ebből és a maguk javára fordítani a remek hangulatot, a szurkolók támogatását. És ha továbbra is ilyen gólgazdag meccseket játszanak hazai pályán és jönnek a pontok is, a nézők a folytatásban is ott lesznek majd a lelátón.

A bajnoki tabella 10. helyén álló Szparira a jövő heti meccsig még vár egy idegenbeli bajnoki, méghozzá Kecskeméten, a most szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport+-on közvetítjük élőben.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás: m4sport.hu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

4. birodalmi-lepegeto* |Válasz erre: 3. wexeye
2024-09-28 12:14:01 Fekete öves, Veterán

Essenek pofára, de maradjanak az nb1-ben 4-5 évre, persze szezon végén mindig legalább eggyel mögöttünk. Ezerszer inkább ők, mint a Kisvárda, Zsóry, Gyirmót stb

3. wexeye |Válasz erre: 1. sd10lali
2024-09-28 10:29:14 Fekete öves, Őstag

Nem lényegesen kisebb lélekszámú település, mint Miskolc, ott 8 ezer  nálunk 12-13 ezer kell a teltházhoz. Lakosságaranyosan pl Zalaegerszegen nem járnak kevesen meccsre. Legyen csak telt ház, minél több síró tirpákot szeretnék látni! Februárban,-3 fokban a pafc ellen,3 zakó után meg lesznek 1500an. Minden csoda 3 napig tart, stadion avató, majd a 2 legnagyobb keleti rivális elleni meccsen ez nem nagy bravúr, de megértem hogy megpróbálják meglovagolni a hullámot. Remélem minél hamarabb és minél nagyobb pofáraesés lesz a vége

2. lpool |Válasz erre: 1. sd10lali
2024-09-28 09:26:19 Lila öves, Tag

jó értem én a lényeget amit írsz és én is szeretnék egy hasonló hajtós csapatot  ,de nefelejcsük el a nyiregy hosszú évek után jutót fel az nb1-be így talán a sok néző érthető azért nézzük meg mondjuk 3 év múlva hogy mennyien fognak kimenni a meccsekre főleg ha a bentmaradásért fognak harcolni mert szerintem a nézőszám le fog csökkenni, kivéve talán egy loki, fradi, újpest ,és mi ellenünk talán többen fognak kimenni de a többi meccsekre jóval kevesebben szerintem!


2024-09-28 08:50:05 Zöld öves, Tag

Kicsit irigylem őket. Egy ilyen csupaszív, hajtós, küzdő csapatra lenne igény nálunk is! Már tavaly a Fradi elleni kupameccsen is megmutatták ezt az arcukat. Lassan annyi telt házas meccsük lesz pár forduló után, mint nekünk összesen volt eddig az új Stadionunkban... Elgondolkodtató... Valahogy ott azt kapja a szurkoló a stadionban, amiért kimegy... És az nem mindig a győzelem... Mégis működik... Én is beérném itt ennyivel, sőt...

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...