Banner

Hajrá második csapat!

Szerző: dfcwolf | 2024-07-27 21:59:00

Te melyik csapat tagja vagy?


Újra útjára indul a labda a diósgyőri stadionban és mondanám, hogy már majd kiugrom a bőrömből a kezdés miatt, de sajnos ez nincs így. Persze, jó lesz találkozni a srácokkal a lelátón és összehangoltan szurkolni, de pont nem a Paks csapata az, amelyik különösebb érzelmeket mozgatna meg a táborban. Viszont ott lesz majd az első meccs lendülete. Ebben bízom, amikor megveszem majd a jegyemet.

Abban bízom, hogy jó lesz a hangulat és még abban is, hogy tudunk majd góloknak örülni és egy fantasztikus szezon áll előttünk. Ebben bízom már évtizedek óta, de ennek ellenére sosem kell pozitívan csalódnom, mert ez Miskolc. Miskolc a középszerűség szürke eminenciása, a magyar foci vízhordója, aki nem akar semmit elérni, mert a puszta létezését is úgy prezentálják számunkra, hogy annak kell örülnünk. Ahol minden évben azzal kell foglalkozni, hogy mennyivel rosszabb is lehetne, de szerencsére csak simán kellemetlen, amit kapunk.

Itt mi úgy térdelünk le a rajtvonalhoz, hogy elégedettek vagyunk a részvétellel és meg sem fordul itt senki fejében egy világcsúcs. Nem akarunk mi kitűnni vagy esetleg kellemetlenséget okozni más csapatoknak, sőt, segítjük őket akár egy csúfos vereséggel is, ha az érdek így kívánja. Ha jól értettem, akkor a sportigazgató kitűzte a csapat számára a középmezőny felső harmadát. Matematikus, vagy miből számolta ezt ki? Miért nem a dobogó legfelső fokát tűzte ki célnak? Miért nem ez az a cél, amiért mindent meg akar tenni mindenki, aki ennek a csodás klubnak az alkalmazásában áll?

Ha esetleg nem sikerül és csak harmadikok leszünk, akkor ki lesz csalódott? Milyen sportember az ilyen? Hogy lehet motiváló bárki számára a középszerűség? De mi megyünk és veszik az emberek a bérletet, mert legalább van csapat. Van. Pontosan két csapat van. Az egyik az nagyon jól él a középszerű és következmények nélküli Diósgyőrből, a másik pedig bármit megtenne egy sikeres Diósgyőrért. Én a második csapat tagja vagyok. Én ezért szurkolok és harcolok a saját eszközeimmel.

A két csapat között nincs átjárás. Mások az érdekek.

Hajrá második csapat, tűzzük ki célnak a bajnoki címet!

Te melyik csapat tagja vagy?



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

1 2 3 > 

2024-07-29 12:12:06 Kék öves, Tag
Köszönöm a " középmezőny felső harmada tippjáték" versenyben résztvevők munkáját ! Elismerem hogy a feladvány nem volt egyszerű , mert az hogy mi számít középmezőnynek eleve nehéz meghatározni . Ezt még csak tetőzte a feladvány végére beírt kitétel , hogy " egy konkrét helyezést várok ". Ilyen módon a feladatnak nincs matematikai megoldása ! Ezért minden kedves játékos kollégám megosztott ARANYÉRMET kap !! Nekem és a DIÓSGYŐRNEK pedig a szezon végén remélem marad egy " Ezüst Érem " ! HAJRÁ DIÓSGYŐR !!!
2024-07-29 12:01:08 Kék öves, Tag
Köszönöm a " középmezőny felső harmada tippjáték" versenyben résztvevők munkáját ! Elismerem hogy a feladvány nem volt egyszerű , mert az hogy mi számít középmezőnynek eleve nehéz meghatározni . Ezt még csak tetőzte a feladvány végére beírt kitétel , hogy " egy konkrét helyezést várok ". Ilyen módon a feladatnak nincs matematikai megoldása ! Ezért minden kedves játékos kollégám megosztott ARANYÉRMET kap !! Nekem és a DIÓSGYŐRNEK pedig a szezon végén remélem marad egy " Ezüst Érem " ! HAJRÁ DIÓSGYŐR !!!
27. vebgy* |Válasz erre: 18. dudik-attila
2024-07-28 13:14:48 Fekete öves, Veterán
Túléljük ezeket is valahogy. A legnagyobb bűnük, hogy a lelkesedést ölték, ölik meg ezerrel évek óta...hogy nem tudunk örülni igazán egy (reménybeli) győzelmi sorozatnak sem, mert azt lessük, hogy mikor kell behúzni a kéziféket...
26. vebgy* |Válasz erre: 21. rugoka
2024-07-28 13:12:37 Fekete öves, Veterán
Ezért nézem inkább a szerzett pontmennyiséget, a győzelem/vereség arányt a végén...Legutóbb ez például pont egál volt, na ennek kéne javulni, aztán kiderül milyen helyezést ér.
25. vebgy* |Válasz erre: 8. laca
2024-07-28 13:09:20 Fekete öves, Veterán
Ez így erőltetett...a pontszám ami nem mindegy, mert lehet, hogy a negyedik is csak egy-két ponttal van lemaradva az elsőtől ( na ez itthon nem fenyeget majd egy idő után...), de az is, hogy a 4-10 helyezett között alig van pár pontnyi különbség...
2024-07-28 12:00:58 Lila öves, Tag
Szerintem ma győzni fogunk igaz a Paks csapatába van ha jól tudom három éles meccs de szerintem kicsit tompábbak lesznek persze ezt úgy mondom hogy nem becsülöm le ö-ket de a mai meccsre a tippem 2-1 ide. Amúgy nehéz meg mondani de szerintem 6-10 hely kőrül végzünk!! Ez nyilván függ hogy a többi csapat hogy erősödőt vagy gyengült illetve ha még igazolunk azok minőségbe mit képviselnek!!
2024-07-28 11:12:59 Barna öves, Tag
Több gólos győzelmet várok, nehéz meccsük volt a Larnaca ellen, szét futották magukat.
3-1
2024-07-28 11:05:11 Narancs öves, Tag
Teljes mértékben felesleges jelenleg meccsre járni és foglalkozni a klubbal és a csapattal. Szélmalomharcolni meg végképp.
2024-07-28 11:04:08 Piros öves, Fanatikus tag
Nem tartanám relevánsnak az ilyen matekot ebben a 12 csapatos bajnokságban. Évek óta az uccsó fordulókban dől el egy pontokkal a középmezőny helyezése. Relevánsan akkor mondanám azt, hogy tényleg a pl. középmezőny elejéhez tartozunk ha ott végzünk, ha mondjuk kb. legalább 5-6 pont különbség vastagnyi eltérés van továbbá egész szezonban látható meggyőzőséggel jobb mondjuk a 3-4. helyezett csapat, mint az ötödik és az utána levők. Enélkül könnyű mondani, hogy negyedikek vagy sajnálatos módon nyolcadikok és, hogy mennyire faszák vagyunk, mert ezen helyezések közt kb. 3 pontnyi különbségek szoktak lenni alias kb. azonos tudású csapatok.
2024-07-28 10:47:55 Piros öves, Őstag
Szerintem ma nyerünk, de utána a többi meccsre nem jósolok sok jót sajnos. De cáfoljanak rám.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...