Banner

Ha így, akkor így

Szerző: dfcwolf | 2024-09-28 10:55:00

Te mire számítasz a következő két meccsen?


Egyszerűen csak fogadjuk el, hogy így fogjuk gyűjtögetni a pontokat, ha tetszik, ha nem. Sokak szerint az a lényeg, hogy egyre több egység legyen a nevünk mellett, viszont a másik tábor szerint az sem lenne baj, ha szórakoztató lenne a játék. Szerencsére azért ez még nem politika, így van átjárás a két halmaz között és talán metszete is van valahol. Én csak abban bízom, hogy a nézőszám majd valami csoda miatt elkezd emelkedni és nem lesz ciki mutatni a lelátókat és itt nem máshoz, csak magunkhoz viszonyítok.

Nagyszerű eredménynek tartom a liláktól elhozott egy pontot és bár sokan úgy gondolják, hogy Gera gólja érvényes volt, de szerintem sajnos nem. Ilyenek a jelenlegi szabályok és ezzel sajnos mi nem tudunk mit kezdeni. Ebben az esetben jobb lett volna nekünk, ha nincs VAR, de volt már, hogy nekünk segített ,a technika.


Holnap a Zalaegerszeg csapata érkezik hozzánk, akiket én nem kifejezetten kedvelek. Mondjuk saját magunkon kívül nem is kedvelek más magyar csapatot, az is igaz. Ők nagyon bizakodnak a pontszerzésben, de bennem motoszkál egy belső hang, amit egy fogadással meg is pecsételtem. Fogadtam a Hamis Kilences zalaegerszegi résztvevőjével, hogy ha az előttünk álló két meccsen hat pontot szerzünk, akkor közzé fog tenni egy nyilvános videót, amiben a csapatunkat magasztalja.

Mert én ezt érzem és ebben bízok. Két győzelmet egymás után. Most sem tudnám megmagyarázni, honnan jön ez az optimizmus, de ez van. Ha tényleg sikerülne, akkor sokan lennénk, akik elégedetten dőlnének hátra majd a folytatásra. Most azért kellene a győzelem, hogy felspanolva készüljünk a következő összecsapásra, ahol pedig azért kellene a győzelem, mert csak a győzelem elfogadható.

Így készülök kilátogatni a stadionba. Hogy ki kezd majd és milyen felállásban fogunk játszani, szinte mellékes. Lehet, hogy az első félidőt meg sem kellene nézni, ahogyan Mr. D. ajánlotta, de szurkolni akkor is kell majd. Szóval, ha már ott leszek, csak megnézem. Mindenkinek azt ajánlom, hogy jöjjön el és magunkat is és a csapatot is készítsük fel a következő összecsapásra!

Amúgy te mire számítasz a következő két meccsen?



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-09-28 13:47:24 Fekete öves, Veterán


A DVTK kezdőcsapata: Karlo SENTIĆ - SZATMÁRI Csaba, Marco LUND, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Siniša SANIČANIN - HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO, Francisco FEUILLASSIER - JUREK Gábor, Marko RAKONJAC, GERA Dániel. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ. Kispadon: Artem ODYNTSOV, Branislav DANILOVIĆ, BÁRDOS Bence, KOMLÓSI Bence, FERENCSIK Bálint, Vladislav KLIMOVICH, Mohammed RHARSALLA, VARGA Zétény, Elton ACOLATSE, Rudi POŽEG VANCAŠ, HUSZÁR Marcell, Argyris KAMPETSIS.

2024-09-28 13:35:31 Fekete öves, Veterán

Lehet messziről lőni. Remélem használjuk. 

2024-09-28 12:16:19 Zöld öves, Tag

Nem igazán értem ezt a szurkolói hozzáállást, hogy Nyíregyházán csak a győzelem elfogadható. Ott nagyon sok csapat fog szenvedni még idén ebben a szezonban... A debreceni játékosok is bocsánatot kérnek a szurkolóktól..? Miért? Kikaptak egy jobban játszó Nyíregytől... Annak idején a szárnyaló Tornyi felé csapatunknak is bele tört a bicskája az ottani meccsbe és senki nem szólt egy rossz szót sem... Alázatot várok a játékosoktól, akik 90 percig küzdjenek a címerért! Ilyen meccset pedig idén még nem láttam a csapattól.

2024-09-28 12:15:10 Fekete öves, Őstag

INDULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSSS!!!

AMÍG ÉLEK ÉN...........................CSAK A DIÓSGYŐR !!!

2024-09-28 12:03:49 Fekete öves, Őstag

Ma győzünk 2-1-re, jövő héten minimum X lesz! Úgyhogy én legalább  4 pontot várok a két meccstől, de inkább 6-ot!

2024-09-28 09:56:56 Fekete öves, Veterán

    Megmondom az őszintét, hogy mostanában csak bele-belenéztem a meccseinkbe. A tv szólt, de tettem-vettem, néha kis időre odapislantottam. Nekem bőven elég volt ennyi. De tény, hogy 4 meccs óta nem kaptunk gólt. Ezt azért bárki, bármit is mond, nem lehet csak úgy 1 karlegyintéssel elintézni.  Egyszer minden sorozatnak vége szakad, de így is be kell húzni a meccset. Tippem: 2-1-re nyerünk. Egyébként sok nézőt nem várok.

A tíregy elleni másabb párharc lesz, sok szurkolóval. Ott azért maga az atmoszféra is olyan lesz, hogy Úr Isten! Legalábbis ha játékos lennék, én ezt érezném. Mi jól védekezünk, ők aránylag elég jól támadnak. Nem hiszem, hogy gólzáporos meccs lesz az is, de egy X-re (tippem: 1-1) jók vagyunk. Meglátjuk. 

2024-09-28 06:43:35 Piros öves, Fanatikus tag

Úgy látni ez a "faszomfoci" 0-0kal nagyon megy a győrnek is.

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...