Banner

Fórizs Sándor Szombathelyen köthet ki szakmai igazgatóként?

Szerző: amigeleken.hu | 2021-06-02 07:56:00

Sajtófigyelő - nb2.hu


Az nb2.hu értesülései szerint Szombathelyen köthet ki Fórizs Sándor, aki köztudottan jó kapcsolatokat ápolt a DVTK korábbi tulajdonosával, Leisztinger Tamással, így öt éven keresztül tevékenykedhetett a női labdarúgó csapat vezetőedzőjeként.



Az előző bajnokságnak nagy reményekkel vágott neki a Hali, de azok, akik tudják, hogy a költségvetésnek döntő szerepe van egy-egy csapat teljesítményében, azok azért tudták, hogy túlzó kijelentések voltak a vezetőség részéről a célok megfogalmazását illetően.

A Haladás a 11. helyen zárt a bajnokságban, ami egyébként még egy kicsit jobb is annál, mint ami elvárható lett volna a gárdától, ennek ellenére Mátyus János mégis menesztve lett.

A portál információi szerint Németh Szabolcs váltja majd a kispadon, aki korábban dolgozott már a szombathelyi Illés Akadémián, előtte meg a Dorog vezetőedzője volt.

Némethnek azonban lesz egy főnöke is híreink szerint. Ugye jelenleg Séllei Árpád az ügyvezető, de ő nem feltétlenül futballszakember, így a klubnál zajló szakmai munka koordinálására is keresnek valakit.

Az nb2.hu hírei szerint többször látták Szombathelyen és a Hali meccsein is Fórizs Sándort, aki május 18-ig a DVTK női csapatának volt a vezetőedzője. Fórizs irányításával a miskolci lányok másodosztályú bajnoki címet, illetve két NB I-es bajnoki bronzérmet is szereztek, de játszhattak két kupadöntőt is. Az nb2.hu úgy tudja, egyes elképzelések szerint Fórizs a továbbiakban szakmai igazgató lehetne, de a leginkább akkor, ha valóban a DVTK volt tulajdonosa, Leisztinger Tamás lenne az új tulajdonos, akinek az esetleges szerepvállalásáról elsőként mi írtunk.

Mint ismeretes, Séllei megerősítette a minap, hogy valóban tárgyalnak lehetséges tulajdonos-jelöltekkel...


Tovább az nb2.hu-ra >>>>>>>


forrás: nb2.hu





És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2021-06-04 15:50:00 Fekete öves, Veterán
vagy csak lenyúlta...
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...