Banner

Csikorog a gépezet, de a szívünk a helyén

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-27 13:30:00

De nincs idő a sebek nyalogatására, nem kis feladat vár a lányokra szerdán az Euroligában.


Még nem jöttünk ki a hullámvölgyből, amibe a Salamanca elleni meccsen kerültünk. A vártnál sokkal kisebb arányban, meglehetősen döcögős játékkal sikerült csak két vállra fektetni az újoncot. De nincs idő a sebek nyalogatására, nem kis feladat vár a lányokra és a szakvezetésre, hiszen szerdán sorsdöntő mérkőzés következik az Euroligában. Hazai pályán kell legyőznünk a Basket Landest ahhoz, hogy továbbjutási esélyeink maradjanak a sorozatban. Lehet, hogy több játékosunknak most nem is szakmai, sokkal inkább lelki segítségre volna szüksége, néhányan is ugyanis nagyon formán kívül játszanak. Úgy tűnik, többeknek nincs önbizalma, egy sikertelen próbálkozás után nem mernek vállalkozni a dobásra, a legkidolgozottabb dobóhelyzetből is továbbpasszolják a labdát. De Aleksa Gulbe személyében ott volt a másik véglet is, ő rendületlenül próbálkozott, de 14 kísérletéből csak 2 landolt a gyűrűben. Rendkívül rossz hatékonysággal értékesítettük a büntetőket is. 12 kísérletből csak 4(!) volt sikeres, ráadásul mind a 4 büntetőt dobó játékosunk hibázott, Gulbe 4 alkalommal is.


A sorsdöntő meccs előtt tekintsünk még vissza a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia elleni mérkőzésre, amelyen a lelátón foglalt helyet az ellenfél návadója is. Fogadjátok szeretettel fotósunknak, jaboers-nek a meccsről készült fotóit.

Ha tetszenek a fotól, ide kattintva kövessétek az instagram oldalát!
















































És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-10-27 15:11:13 Citromsárga öves, Tag

Én is úgy gondolom, hogy hosszú távon nem lesz gond, csak a szerda-péntek nagyon közel van. Láttuk már a lányokat hullámvölgyben, de nem ilyen hosszú ideig. Hozzáértőbbek technikai hiányosságokra, meg személyekre bontják le ennek okát, de én a felvezetőben szereplő állítással értek igazán egyet, szerintem is lelki okok vannak elsősorban a háttérben. De jó a csapatszellem, bízom benne, hogy felrázzák magukat, egymást.

2024-10-27 14:49:18 Fekete öves, Őstag

Szerintem nem lesz semmi baj, lassan kerülnek helyükre a dolgok. Az előző szezon nagy sikerei után hirtelen csöppentünk nagy meccsekbe, S ne feledjük azt se, hogy mindezt Euròpa élvonalában. Úgyhogy semmi vész, tengerész!!!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...