Banner

Értékeld a játékosok Újpest elleni teljesítményét!

Szerző: Jáborcsik András | 2024-09-21 19:19:00

Szerinted hogy teljesítettek a diósgyőri játékosok a lila-fehérek ellen?


Az OTP Bank Liga 2024-2025-Ös szezonjában is valamennyi mérkőzést követően szavazásra hívjuk az amigeleken.hu olvasóit.

Aki a legtöbb forduló játékosa szavazást nyeri a szezonban, az lesz az Év játékosa és ő fogja kapni a Rakaczki Bence Emlékdíjat.

Az Emlékdíj nyertese a szurkolói elismerés mellé megkapja a jogot arra, hogy a díjjal járó pénzt jótékony célokra fordítsa, egy általa kiválasztott Alapítványt, Egyesületet, társadalmi kezdeményezést támogasson maga és a diósgyőri szurkolók nevében.

Az amigeleken.hu csapata 100.000 Ft-tal járul hozzá az Emlékdíj mellé járó összeghez.



Szerinted hogy teljesítettek a diósgyőri játékosok a lila-fehérek ellen?

A csúszka jobbra húzásával tudod beállítani az egyes játékosok osztályzatát.


Szavazás
Értékeld a játékosok Újpest elleni teljesítményétGERA5.58SENTIĆ 4.62CHORBADZHIYSKI4.42SZATMÁRI4.12LUND4.08HOLDAMPF4.04SANIČANIN 4.04VALLEJO4EDOMWONYI3.92KLIMOVICH3.77BÁRDOS 3.73FEUILLASSIER 3.69RAKONJAC3.5POŽEG VANCAŠ 3.42JUREK3.04


Az egyes fordulók utáni szavazások nyertesei (zárójelben a győzelmek száma)

Marko Rakonjac, Francisco Feuillassier, Karlo Sentic, Bozhidar Chorbadzhiyski, Komlósi Bence, Bright Edomwonyi


6. forduló - DVTK - Győr 0-0 - Bright Edomwonyi


5. forduló - DVTK - Kecskemét 1-0 - Komlósi Bence

A Kecskemét elleni hazai győzelmet követően hárman harcoltak a forduló legjobb játékosa címért. Az első helyet a debütáló Komlósi Bence szerezte meg a szavazatok 32%-ával. Mögötte nagyon nagyon szorosan alakult a szavazás, második Francisco Feuillassier lett, aki a voksok 27%-át kapta, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Gera Dániel állhatott fel 25%-kal.


4. forduló - DVSC - DVTK 0-1 - Bozhidar Chorbadzhiyski

A debreceni győzelemből a szurkolók szerint az élményszámba menő győztes gólt szerző Bozhidar Chorbadzhiyski vette ki a részét leginkább. Bolgár védőnk a szavazatok 40%-át kapta. Szorosan utána következett Bright Edomwonyi a voksok 31%-ával. A harmadik helyezett Francisco Feuillassier a szavazatok 8,9%-ával.


3. forduló - DVTK - FTC 0-2 - Karlo Sentic

A Fradi elleni hazai vereséget követően horvát kapusunk elsöprő fölénnyel nyerte meg a szurkolói szavazást. Karlo Sentic a szavazatok 79,7%-át zsebelte be. A voksok fennmaradó része kilenc játékos között oszlott meg.


2. forduló - Fehérvár - DVTK 3-1 - Francisco Feuillassier

Franchu a szavazatok 42,1%-ával nyerte meg a fordulót követő szavazást. Második helyen Varga Zétény végzett a szavazatok 18,4%-ával, míg a harmadik Alexander Vallejo lett, akire a szavazók 13,1%-a adta le a voksát.


1. forduló - DVTK - Paks 2-2 - Marko Rakonjac

Pontosan a szavazók fele gondolta úgy, hogy az első találatunkat egy pazar tekeréssel megszerző légiósunk nyújtotta a nyitófordulóban a legjobb teljesítményt. A második helyen egy másik új igazolás, Sanicanin végzett a szavazatok 13,4%-ával. A dobogó harmadik fokán holtverseny alakult ki, az egyaránt csereként beálló Feuillassier és Edomwonyi a voksok 9,6%-át kapta.



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...