Banner

Előre kell tekinteni!

Szerző: objektív | 2024-09-21 09:42:00

Mérkőzés előtti interjú a vezetőedzővel


Véget ért a válogatott mérkőzések és a MOL Magyar Kupa 3. fordulója miatt tartott bajnoki szünet. Vladimir Radenković vezetőedzővel az Újpest - DVTK mérkőzés előtt beszélgettünk. -írja a dvtk.eu.



A DVTK legutóbbi három bajnoki mérkőzésen nem csak veretlen, hanem gólt sem kapott, legutóbb pedig a MOL Magyar Kupában jutott a 4. fordulóba.

- Úgy vágtunk neki a heti munkának, hogy elővettük a legutóbbi négy mérkőzésünket - tájékoztatott Vladimir Radenković. - Nyertünk a DVSC és a KTE ellen a bajnokságban, és döntetlent játszottunk az ETO ellen, valamint továbbjutottunk Kazincbarcikán a kupában. Ezeken a mérkőzéseken sok jó megoldást láttunk, és bármilyen aprócska siker a két győzelem és egy döntetlen, valamint a legjobb 32 közé jutás, mégis lehet neki örülni.

A szombati találkozón fontos részlet lehet, hogy a DVTK 120 percet játszott hétfőn Magyar Kupában, míg az Újpest 90-et múlt szombaton.

- A mi meccsünkön sokkal inkább az érzelmi hullámvasút vette ki az energiát a játékosokból, hiszen 2-1-es hátrányban nagyon kellett minden apróságra figyelni, hiszen egy kis hiba is végzetes lehetett volna - világította meg. - Az viszont jó érzéssel töltött el mindenkit, hogy előbb kiegyenlítettünk, majd a hosszabbításban az ellenfelet felőrölve magabiztosan jutottunk tovább.
Erőnlétileg viszont nem hiszem, hogy problémát jelentene, hiszen már korábban is elmondtam, számomra az lenne a legideálisabb, ha heti két mérkőzés szerepelne a programban, és meccs, pihenő, edzés, meccs ritmusban játszanánk.

Nyáron új vezetőedző érkezett Újpestre, és a csapat kerete is szinte teljesen kicserélődött.

- Sok minden történt az utóbbi időszakban az ellenfelünkkel, teljesen átalakult a csapat, akik ezt kihasználva lendületet vettek az elmúlt mérkőzéseken. Nekünk erre kell választ adni, ami nem lehet más, minthogy mi is megmutatjuk a képességeinket - mondta. - A kollégámnak határozott elképzelése van a saját játékstílusáról, ami sikereket hozott neki a Székesfehérvárott, most pedig Újpesten próbálja megvalósítani ugyanazt. Az erőteljes védelem jelenti az alapot, és a támadósorban is erős játékosokat szerepeltet. De az a legfontosabb jellemzőjük, hogy sikerorientáltak.

Elton Acolatse és Tuska János kapusedző csak nézőként lehet ott Újpesten, Bényei Ágoston és Komlósi Bence viszont a héten bekapcsolódott a csapat munkájába.

- A legutóbbi bajnoki mérkőzés óta eltelt idő arra is jó volt, hogy például Bényei Ágoston és Komlósi Bence rendbe jött, és ismét a csapattal edz, de Doru Popadiuc rehabilitációja is jó úton halad, a futás mellett már labdás gyakorlatokat is végez, egyedül Uroš Drezgić dolgozik továbbra is a fizioterapeutákkal - tájékoztatott. - Ugyanakkor Varga Zétény és Vladislav Klimovich a válogatottal készült, és a magyar fiatal kifejezetten sokat játszott. És ha ehhez hozzávesszük, hogy Jurek Gábor szinte a teljes felkészülési időszakot kihagyta, azaz ilyen esetben egy jó teljesítményt nem feltétlenül követ egy másik. hasonló Ezért ugyanaz a feladat előtt állok, mint a Kazincbarcikai mérkőzést megelőzően: alaposan mérlegelni kell, kinek hány perc játéklehetőséget adjak. Az biztos, Újpesten is fiatal és rutinos labdarúgók ötvözetéből álló csapatot küldök pályára.


Olvasd el a teljes cikekt >>>


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-09-21 10:25:17 Lila öves, Tag

Nagyon nehéz meccs lesz részünkről és sajna tartok tőle hogy 3-4 gólt fogunk kapni!

Sajna az Újpest erősödőt a nyár folyamán!

De bízom benne hogy ma egy nagyon jó napot fogunk ki míg

az ellenfél egy nagyon gyenge napot és akkor lehet esély a pont vagy a pontok megszerzésére!!

Remélem a kapusunk élete meccsét fogja játszani, remélem a védelem szinte hiba nélkül lehozza a meccset remélem a középpályánk hatékony lesz,remélem a csatáraink 2-3 kaput eltaláló lövéséből 1-2 gólt rúgunk és akkor meglehetnek a pontok!!!

Minden esetre minden tiszteletem azoké a szurkolóké akik időt energiát pénzt nem sajnálva Pestre utaznak!!

Hajrá DIÓSGYŐR!!!!!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...