Banner

Elérhetők az új szezonbérletek

Szerző: objektív | 2024-09-07 18:29:00

A helyszíni bérletváltásra a DVTK Aréna recepcióján található pénztárban van lehetőség.


A DVTK számára kiemelten fontosak a bérletes szurkolók. Ahogyan a tavalyi bérletüket újítók idén először jelentős kedvezményekben részesültek, úgy az új bérleteseinket is számottevő árengedménnyel várjuk.



A legfontosabb információk a 2024/2025-ös idényben

• A DVTK Aréna recepcióján található pénztár mellett egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a jegyeket és a bérleteket. A technikai segédlet ide kattintva elolvasható.
• Az online jegyet és bérletet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. Aki online vásárol bérletet, utólag nem tud plasztik bérletet kérni.
• Az online megváltott jegyeket és bérleteket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, mindenképpen ellenőrizzék, és helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címről, és az ügymenet gyorsítása érdekében rögtön adják meg a vásárlási azonosítót is a levélben: info@jegymester.hu
• Újdonság, hogy a digitális bérletek a visszaigazoló emailben kapott linken keresztül digitális pénztárcába helyezhetők, iOS-en a wallet applikáción keresztül, míg Androidon a YourPass applikáció letöltésével.
• A DVTK HUNTHERM hazai mérkőzéseinek (egyelőre az alapszakasz végéig kiírt) menetrendje ide kattintva böngészhető.
• 6 éves kor alatt a belépés továbbra is ingyenes, a kicsik számára külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. Amennyiben igen, díjmentesen elérhető regisztrációs jegyet szükséges vásárolniuk minden mérkőzés előtt a pénztárban.
• A G, H, I, J és L szektorokba nem lehetséges bérletet váltani.
• A helyszíni bérletváltásra a DVTK Aréna recepcióján található pénztárban van lehetőség.

A pénztár nyitva: Hétfő-vasárnap: 09:00 – 18:30

A ’Magyar bajnokság szezonbérlettel’ a DVTK HUNTHERM valamennyi hazai NB I/A mérkőzése látogatható.
A ’Magyar és nemzetközi bajnokság „Kombi” szezonbérlettel’ a DVTK HUNTHERM valamennyi hazai NB I/A, valamint Euroliga mérkőzései is látogathatók.


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-09-12 09:45:11 Fekete öves, Őstag
Jò tèma ez a kultúrák közti különbsèg. Visszetèrve Diòsgyőrbe, èn nagyon helyènvalònak tartom, hogy a nèvadò támogatò tulajdonosa tulajdonkèppen szurkolòbòl lett az,mondhatnánk a lelátòròl èrkezett. Ezt látom a hosszú távú, eredmènyes munka alapjának,.minden sportágban - nálunk. Ezzel azt mondtam, hogy szerintem a klubszeretet nèlkülözhetetlen rèsze egy sikeres klub működtetèsènek.
43. betyarok |Válasz erre: 34. Csabi K
2024-09-12 09:15:19 Fekete öves, Őstag
Nekem is volt ambivalens èrzèsem,.mikor vagy tíz ève bejelentettek egy új marketing igazgatòt s első mondata az volt, hogy Amerikábòl jött, ott dolgozott,.ott èlt, ès ennek szellemèben szeretne itt tevèkenykedni. További szavaiban sem esett szò a mi kultúránkròl, a diòsgyőrisègről, ahogy mi hívjuk. Nem megbántva őt, nem jòsoltam fènyes jövőt neki itt,.nem is lett.
Hasonlòk jutottak eszembe, mikor olvastam a " fejlettebb kosárlabda kultúrákròl", termèszetesen nem azèrt mert azt fikázom. De hát ott az van, itt meg ez van,.mègha összefekè is tart a kettő.
42. betyarok |Válasz erre: 35. jaborcsik-andras
2024-09-12 08:39:19 Fekete öves, Őstag
Azèrt èn bízom benne András, hogy lesz mèg alkalmad oly' hatalmas hibákat elkövetni a foci al kapcsolatban....
41. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 38. lokal
2024-09-12 08:08:54 Fekete öves, Veterán
Azért írtam, hogy nagyon mellément a kommentje, mert Betyároknál borsodibb, miskolcibb szurkolót nehezen lehetne találni.
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...