Banner

Eger városa ma már élhetőség szempontjából is a legjobb vidéki városok között szerepel (x)

Szerző: objektív | 2024-09-11 14:01:00


Folyamatosan növekszik a munkaerőpiaci kínálat Egerben és Eger környékén

A munkaerőpiaci kínálatot illetően is kiemelhető a logisztikai és szállítmányozási szektor, mivel Eger városa több szempontból is jó környéken fekszik. Közel van a főváros, összekötő Debrecennel, illetve a nemzetközi piacra való elérés lehetősége is kiváló a gazdasági szereplők számára.

A helyi álláskeresők mindennek csak örülhetnek, a link alatt számos munkalehetőség fellelhető Egerben, de egyéb kategóriákra is szűrhetünk, valamint a környéken is dolgozhatunk, a visontai álláslehetőségek és munkák szintén jó opciókat kínálnak.

A munkaerőpiaci helyzet összhangban áll az életminőség javulásával is

Eger élhetősége nem csupán a munkalehetőségeket illetően fellelhető, hanem a város kulturális, gasztronómiai és turisztikai kínálatában is. Hangulatos sétálóutcák, már-már nyugatias környezet, de a legjobb hazai ételek és italok közül is több itt kóstolható meg eredeti formájában. A jó iskolák, orvosi szolgáltatások és szabadidős lehetőségek is mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Eger vonzó hely legyen azok számára, akik egy kiegyensúlyozott életet keresnek.

Visonta még inkább családiasabb, nyugodtabb környezetet kínál. Aki szereti a természetet, a csendet és a nyugalmat, annak főnyeremény lehet itt élni és dolgozni. Mivel az ipari fejlődés is adott, valamint szép számmal lehet munkát is találni a térségben, ezért a munka-magánélet egyensúlya és a stresszmentes élet itt jó eséllyel megtalálható.

A jövő kilátásai Egerben és Visontán a technológiai fejlődés tükrében és a 21. században

Ahogyan hazánkban és nemzetközi vizeken egyaránt, az egri és visontai logisztikai cégeket is erősen érintik az innovációk, automatizációs folyamatok. Egyre több a gép és az új, moder rendszer, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne munkahely a jövőben, sőt, az emberi munkaerő és a gépek összedolgozása jelentheti a hatékonyság útját. Az automatizált rendszereket is integrálni kell valahogy, növelve a termelékenységet és versenyképességet.

Így vagy úgy, Eger és Visonta térsége munkavállalói szemmel is egyre vonzóbb, aki pedig egy biztos szakmát szeretne magának, annak a logisztikai területen érdemes elgondolkodni – helyi szinten mind az oktatás, mint a munkaerőpiaci helyzet jónak nevezhető e téren.


Kép forrása: Freepik.com

És ezt olvastad már?