Banner

Edzőváltás Kecskeméten

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-15 12:40:00

Sajtófigyelő - nb1.hu


Edzőt vált a Kecskemét csapata, Szabó István távozott - adta hírül az nb1.hu.


A válogatott szünet előtt még az volt az NB I jelenlegi sereghajtójának álláspontja, hogy marad a vezetőedző, ám a klub közleménye szerint a tatabányai edzőmeccs után ismét leültek egyeztetni és értékelni a felek, ennek eredményeként született meg az a döntés, hogy Szabó Istvánt felmentik a vezetőedzői pozícióval járó feladatok alól.



„A válogatott szünetnek úgy mentünk neki, hogy nem szeretnénk edzőt váltani, hittünk abban, hogy Szabó Istvánnal tudunk kijönni abból a gödörből, melybe belekerültünk az utóbbi időszakban, hiszen sok nagy csatát éltünk már meg együtt. Közösen kerestük a lehetőségeket, illetve azt, hogyan indulhatunk el egy eredményes úton. A tatabányai edzőmeccs után viszont ismét értékelnünk kellett, illetve elgondolkodnunk azon, hogy a rossz irányba mutató folyamatok megfordíthatóak-e. Rendkívül nehéz volt meghozni ezt a döntést, de elkerülhetetlennek éreztük. Ettől függetlenül köszönettel tartozunk Szabó Istvánnak, hiszen az utóbbi évek sikereiben igen fontos szerepe volt, és a mostani gyengébb szereplés sem csak az ő felelőssége. Egy dolog biztos: mindenkitől sokkal több kell a folytatásban ahhoz, hogy újra elkezdjük gyűjteni a pontokat” – mondta Tóth Ákos sportigazgató.


Az új vezetőedzőről hamarosan bejelentést tesznek a kecskemétiek, akik vasárnap a Puskás Akadémia ellen folytatják a bajnokságot.


Ide kattintva az nb1.hu-n elolvashatod Szabó István véleményét is >>>>>>>>>>


forrás: nb1.hu

fotó: Réti Attila



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-10-16 17:03:15 Fekete öves, Őstag

a szerb finesz kiütközik nálunk. nem játszunk edzőmeccset, így nincs rossz eredmény. hoppá...az egyik kieső így fixen megvan.

2024-10-16 15:00:21 Piros öves, Fanatikus tag

Hülyeség őt is kidobni, majd gera biztos jobb lesz... És mi van, ha Szabóval kiesett volna a kecsó? Semmi. Visszajutott volna, gerával ez nem biztos! Szabó régóta ismeri a kecskeméti focit.

2024-10-16 12:27:44 Fekete öves, Őstag

Nem tudom visszakeresni, mikor prognosztizáltam a kiesésüket a gyepcsere kapcsán... Következő hasonló bukta a tirpik lesznek,csak ők hamarabb és nem nemzetközi szereplés után. Mostanra jött ki,hogy sokat alapoztak kölcsönjátekosokra. Az az egész magyar futball kapcsán elgondolkodtató, hogy egy ilyen képességű kecskeméti csapat, hogy adhatott évek alatt több játékost a válogatottba,mint a fradit leszámítva bármelyik másik magyar csapat. Ehhez a faszihoz hasonlókat kéne a magyar utánpótlásban foglalkoztatni és előrébb lehetne végre jutni.

2024-10-16 07:49:31 Zöld öves, Tag
Ezzel vajon kidobják azt a koncepciót is, hogy felépítenek tehetséges, de valamiért éppen gödörben lévő játékosokat? Szabóval ez elég jól működött, mással vajon fog-e menni? Érdekes, hogy akkor váltják le, amikor egy jelenlegi és egy nemrég még nála játszó játékosa bemutatkozik a válogatottban.
2024-10-16 07:05:41 Zöld öves, Tag

Sajnálom hogy lapátra került. 

Azért csak elvitte őket az nb3-ból a nemzetközi porondig. Kíváncsi vagyok ki jön a helyére.  

2024-10-15 18:01:29 Piros öves, Őstag

Sajnálom az edzőt, mert szerintem Kecskeméten fordítva ülnek a lovon. Ezzel a kerettel az idei év a realitás és a tavalyi volt extra sikeres.Illetve már a talajuk sem “ egyedülálló” mert megcsinálták….

2024-10-15 14:19:46 Fekete öves, Veterán

  Ilyen az amikor meghatározó játékosok elmennek a csapatból! Akkor ott már lehet akár Pepp is az edző, nem ugyanazt a játékot tudják nyújtani. Mondjuk kieső helyen akkor sem kellene lenniük, bár a bajnokságnak még "Messi" nincs vége. 

2024-10-15 13:56:21 Piros öves, Őstag

Az a bizonyos zöld gyep, ahogy Poldi bácsinak a filmben úgy Szabónak a kecsó pályán hiányzik az égig érő fű!!!:):)

2024-10-15 13:52:24 Zöld öves, Tag

Végül is csak az NB3-ból hozta fel a csapatot az NB1-be, ahol rögtön az első évben dobogón végeztek a legkisebb költségvetésből... Most van egy gyengébb szezonuk, azonban az eredményei tiszteletet érdemelnek. Hálátlan szakma ma magyar edzőnek lenni Magyarországon...

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...