Banner

Üdv a klubban, Szergej!

Szerző: dfcwolf | 2023-09-22 11:55:00

Legyen most szomorú a hazaút a debrecenieknek


Unalmas volt a kupameccs, mert annyira látszott a két csapat közötti különbség, hogy nem igazán tartogatott izgalmat az összecsapás. Simán nyertünk sok gólt lőve és készülhetünk a következő vizsgára. Mindenki örül, mert úgy tűnik, hogy végre komolyan vesszük a kupát és rúgjuk a gólokat számolatlanul.

De nem mindenki. Újra jönnek a károgók és már Szergej is közéjük tartozik. Egy ilyen meccs után ki van akadva, és leteremti a játékosokat a félidőben és a meccs után is. Hát milyen diósgyőri ez az ember? Ennek semmi nem jó? KÁ-RO-GÓ!

Vagy mégsem? Lehet, hogy csak a jó eredmény ellenére látja a hibákat és látja azt, hogy miben lehetne fejlődni? Lehet, hogy folyamatosan jobbat akar, mert ő nem elégszik meg a langyos vízzel? Nem elég neki a kettes a felelés után, ötöst akar? Ha ötöst kap, akkor meg majd dicséretet szeretne? Nagyon közel áll hozzám ez a mentalitás és az, hogy ezt nyíltan vállalja. Nem azt olvashatjuk a meccs után, hogy a fiúk mindent megtettek és élvezetes meccset játszottunk, sok sikert az ellenfélnek és várjuk a következő párharcot. Ő azt látja, hogy kaptunk két gólt és azt, hogy néhol nem működött a taktika és többet is rúghattunk volna. Ez visz előre! Ebben a gondolkodásban van benne a győzelem, a fejlődés, és az ilyen ember nem elégszik meg azzal, hogy van csapat és az éppen az első osztályban szerepel. Mindenkit le akar győzni és mindent meg akar nyerni. Szóval, üdv a károgók klubjában Szergej! Kösz, hogy jöttél!

Szombaton a Loki ellen kell majd megmutatnunk, hogy mit is tudunk, és az ellenfelünk edzője nagyon elismerően nyilatkozott a csapatunkról és az első háromba várja a Diósgyőrt. Persze, lehet ez egy udvarias elszólás is, de én inkább hiszek abban, hogy szakmailag elemezte a csapatunkat és így jutott erre a következtetésre. Érdemes megnézni, hogy miket mondott rólunk. Mindenesetre azt szerintem leszögezhetjük, hogy régen vártuk úgy a debreceni csapatot, hogy előre ne adtuk volna oda a három pontot nekik gondolatban. De most én egyet sem adok.



Bízom abban, hogy győzelemmel vonulunk majd le a pályáról, mert számomra a Debrecent legyőzni mindig is fontos volt. Nem felejtem el azokat a meccseket, amikor megsemmisítő vereségeket mértek ránk és annyit rúgtak, amennyit bírtak. Előre elkönyvelték a kilenc pontot és többnyire meg is szerezték. Nem felejtem el a keserű hazautakat sem a cívisvárosból.

Szóval, én így készülök erre a meccsre. Azon kívül, hogy igazi erőpróba lesz a csapatnak, végre szurkolói szemmel is értékelhető jelenlét várható a vendég szektorban. Ráadásul nem lesznek egymásra vadászó csoportok az utcán, hanem olyan hangulat lesz, ami ritka a magyar pályák közelében. Ami talán a régmúlt időket idézi majd, amikor mindkét táborból zengett, hogy Hajrá vidék!

Belegondolni nagyon jó ebbe, de nekem minden gondolat végére odakerül, hogy azért nyerjünk is. Várom a meccset, mert fantasztikus szurkolói élmény lesz és erre biztosan érdemes lesz elhozni olyan ismerősöket, akik nem járnak a stadionba. Előre elmondható, hogy olyan hangulat lesz, amibe bele lehet szeretni. Szóval jöjjön mindenki és hozzon magával valakit!

De azért nyerjünk is…



Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2023-09-22 16:28:26 Narancs öves, Tag
Pont ez a hozzáállása fogja Szergejt kicsinálni idővel. Vagyis saját maga ellen dolgozik hosszútávon. A többség jobb szereti a langyos hígfost taposni és várni a fizetést.
9. dfcwolf |Válasz erre: 8. perec (lédús)
2023-09-22 16:04:10 Fekete öves, Őstag
Az a baj, hogy nem megy a másik vélemény elfogadása sokaknak. Egyszerűbb rásütni azt, hogy károg és ezzel negatív színben feltüntetni, mint elgondolkodni azon, hogy talán igaza van. Persze ez magával vonja azt, hogy el kellene ismerni a tévedést. Az sem erőssége sokaknak
8. perec (lédús) |Válasz erre: 4. dfcwolf
2023-09-22 15:03:31 Piros öves, Őstag
.. továbbra is az a véleményem, hogy sem Szergej, sem más edző nincs egy klubban a fórumos "károgókkal", az egyik csak írkál mindenféle felelősség nélkül, a másik pedig a csapat élén dirigál, felelősséggel teszi a dolgát, felelősen nyilatkozik, hisz néha még ugye következménye is van egy-egy edzői nyilatkozatnak... mi pedig csak fossuk itt a szót, néha okkal, vagy ok nélkül, semmit nem számít, nem oszt nem szoroz, szóval ez a mi klubunk... az edzőké meg a klubházba... én sem helyezem magam egy klubba Szergejjel azért, mert pont az volt a véleményem meccs közben 3-0 után, amit ő is felhozott a nyilatkozatában...
2023-09-22 13:45:38 Piros öves, Őstag
Egyébként ha 20-0 nyerünk abból se lehetne semmilyen következtetést se levonni, mert a Debrecen teljesen más szint, nincs olyan játékelem, amiben össze lehetne hasonlítani a két ellenfelet, nem tudsz egy olyan szituációt felemlegetni, amire azt lehet mondani, hogy ha a III kerület ellen müködött, akkor szombaton is biztosan fog ugyanúgy, mert más a ritmus, más a tempó, mások az ellenfél egyéni képességei.
2023-09-22 13:22:57 Fekete öves, Őstag
Egyedüli félelmem, hogy ehhez a maximalista hozzáálláshoz a teljes stábra szükség van. 1-2-3 ember lehet, kipereg, de ha hosszú távon a 95% nem áll mellé teljes vallszelesseggel, akkor gondok lesznek. Tiszta szívből kívánom, sikerüljön neki és érjen el történelmi sikereket nálunk.
A riportot megnézve úgy látom, a loki is megtalálta a maga Kuziját. Élvezetes meccset várok, oda-vissza gólokkal és DVTK győzelemmel.
5. betyarok |Válasz erre: 3. perec (lédús)
2023-09-22 13:15:31 Fekete öves, Őstag
Nem keverte és nem mosta össze. Csupán így vezette fel az írást, aminek pont az volt a lényege, hogy van egy f@sza edzőnk, aki egy 6:2 után is azt nézi, mit lehetett volna jobban.
4. dfcwolf |Válasz erre: 3. perec (lédús)
2023-09-22 13:03:56 Fekete öves, Őstag
Ha Szergej névtelenül vagy más néven ide leírta volna amit mondott, simán károgóznák itt páran. Tojnának a szakmaiságra. Honnan tudja bárki azt, hogy az itt kommentelő bárkinek milyen szakmai tudása van?
2023-09-22 12:58:39 Piros öves, Őstag
...azért Szergejt ne keverjük össze a károgókkal, hiszen ő egy szakember, a csapat edzője, aki maximalista... ellentétben azokkal a hozzászólókkal, akik mindig mindent jobban tudnak Szergejnél is, kit kéne a kezdőbe, kinek mi a posztja, kit kellene leigazolni, kit nem, satöbbi. Mindezt minden felelősség nélkül ugye... szóval a mester mentalitását ne mossuk már össze a fórumos "károgók" megmondásaival...
2023-09-22 12:39:37 Piros öves, Őstag
Szeretném ha a mérkőzés végén az M4 riporternek csak annyit mondana Dzsudzsák könnyes szemmel, hogy megérdemelten nyert a Diósgyőr!
2023-09-22 12:12:46 Fekete öves, Őstag
Így van! Èlvezzük ki, hogy megint van Csapatunk!
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...