Banner

DVTK Jegesmedvék - Gyergyói HK 4-6

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-12 13:34:00

Erste Liga jégkorong mérkőzés - 9. forduló


Erste Liga jégkorong mérkőzés - 9. forduló

DVTK Jegesmedvék - Gyergyói HK 4-6 (1-1, 1-2, 2-3)

Miskolci Jégcsarnok, 1.080 néző, játékvezetők: Juhász Gábor, Vincze Péter Tamás, Vincze Dániel Balázs, Kis-Király Barna

DVTK Jegesmedvék: Vosvrda (Praták) - Masella, Shkrabov, Hunt, Pineo, Doyle - Szirányi, Szathmáry, Kuleshov, Miskolczi, Blasko - Vokla, Vojtkó, Berdnikov, Bartos, Lövei - Szalay, Sánta, Csiki, Trozsák, Farkas, vezetőedző: Láda Balázs

Gyergyói HK: Rinne (Mag) - Haaranen, Wardley, Vincze, Sylvestre, Bodó, Mesikammen, Raymond, Orban, Gerards, Vayrynen, Imre, Sándor, Sándor-Székely, Császár, Sárpátki, Ádám, Csiszer, Szigeti, vezetőedző: Markus Juurikkala


1-0 07:44 Masella (Bartos, Berdnikov)
1-1 10:08 Szigeti (Csiszer, Haaranen)
1-2 30:28 Orban (Sylvestre, Bodó)
1-3 35:03 Wardley (Mesikammen)
2-3 37:06 Berdnikov
3-3 42:22 Szirányi (Berdnikov)
4-3 44:18 Doyle (Hunt, Vojtkó)
4-4 46:19 Sárpátki (Imre)
4-5 51:35 Bodó (Vayrynen, Haaranen)
4-6 59:33 Sándor-Székely (Sárpátki)



Értékelés

Láda Balázs: A Gyergyó egy nagyon kemény és gyors ellenfél. Ismét jól kezdtük a mérkőzést, az elején domináltunk, megvoltak a lehetőségeink. A szezonban most volt először két kiugrási lehetőségünk, ezeket be kell lőni. Most megvolt a gólszám a részünkről, de többet kellett volna lőnünk. Az üres kapukat be kell lőnünk és meg kell találnunk annak az útját, hogy hogyan nyerjünk. Ezen felül ismételni tudom magam a fegyelmezetlenséggel kapcsolatban, volt egy testreütéses kiállításunk, igaz volt belőle másik tíz a mérkőzésen, esetleg a másik oldalon is. De ezeket tudnunk kell kezelni. Megyünk tovább, tanulni fogunk belőle.


Szaller Márk (másodedző): A megszerezhető három pont tekintetében elégedettek lehetünk a meccsel. Talán az elején rosszabbul kezdtünk, mint a hazai csapat, majd második játékrészben az ellenfél volt a jobb és képesek is voltak zsinórban három gólt lőni, ezzel visszahozták magukat egy nagyon jó mérkőzésbe. Viszont ami kiemelendő dolog a részünkről, hogy három kapott gólra mi is tudtunk három gólt lőni. A végén egy nagyon fontos emberhátrányt is ki tudtunk védekezni és meg tudtuk védeni a kapunkat. Egy harcos, sokat korcsolyázó, ütközős, intenzív jégkorong volt a mai. Boldogok vagyunk, hogy megszereztük ezt a három pontot.


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2. lpool |Válasz erre: 1. Stevenstreet
2024-10-12 17:03:56 Lila öves, Tag

Nem tudom de lehet hogy a szponzor pénz kevesebb lett ,mint amikor a szlovák ligába játszottunk!

Amúgy már előtte is előfordult hogy a légiósok jöttek mentek minden évben, ráadásul ez az edzőkre is igaz!

2024-10-12 13:55:08 Piros öves, Őstag

Sajnos valami elszakadt 2020- ban , amikor abba maradt a liga a Covid miatt. Sok csapat megújult, mi pedig elindultunk a lejtőn lefelé. Cseréltünk már rengeteg játékost, főleg légióst. Cseréltünk edzőt, GM - et, szakmai stáb tagokat, de semmi. Magyar élcsapatból szürke futottak még kategória lettünk. A kis változások nem hoztak semmit, ideje lenne nagyban gondolkodni!!!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...