Banner

DVTK HUNTHERM - E.ON ELTE BEAC

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-02 14:23:00

TIPPMIX női NB I. A-csoport, 2024/25-ös szezon, 2. forduló


TIPPMIX női NB I. A-csoport, 2024/25-ös szezon, 2. forduló

DVTK HUNTHERM – E.ON ELTE BEAC

Miskolc, DVTK Aréna, 2024.10.02. 18:00

Játékvezetők: Makrai Márton, Pozsonyi László, JAKAB László Imre

MKOSZ ellenőr: Gál János

Közvetítés: Az összecsapás a hunbasket.tv -n követhető élőben.


Első lépésként regisztrálni kell a hunbasket.tv oldalon, majd a regisztrációnál megadott email címre kapott üzenetben meg kell erősíteni a regisztrációt és elérhetővé válnak a közvetítések


Völgyi Péter: A TFSE-MTK egy mély rotációval rendelkező, stabil csapat, nagyon örülök, hogy nyertünk a nyitómérkőzésen. Akadozott még a játékunk, sokat hibáztunk, de voltak nagyon jó szakaszaink is. Túl sok lepattanót engedtünk ellenfelüknek, de jó feladat lesz az E.ON ELTE BEAC elleni mérkőzésen ezt minimalizálni. Jobban kell reagálnunk taktikailag a pályán történő eseményekre, ez lesz a legfontosabb a következő találkozóinkon. Irányító poszton nagy erősítést jelent a BEAC együttesének az amerikai légiósuk, aki gyors, jól passzol, és veszélyesek a külső dobásai is, az ő semlegesítése kulcsfeladat lesz. Köszönjük szurkolóinknak, hogy az idegenbeli találkozón is támogattak minket a helyszínen, remélem, az első hazai találkozónkra a BEAC ellen is sokan kilátogatnak, és buzdítanak majd minket az Arénában.


Mészárosné Kovács Andrea (vezetőedző, E.ON ELTE BEAC): Az első fordulóban ízelítőt kaphattunk abból a ritmusból, keménységből, fizikalitásból, amit az NBI jelent. Magasabbak és erősebbek nem lettünk szombat óta, de továbbra is az a célunk, hogy hétről hétre fejlődjünk és a magunk elé kitűzött feladatokat elvégezzük. Minden mérkőzést erre szeretnénk felhasználni, és ez alól a DVTK elleni találkozó sem lesz kivétel.


forrás: wbasket.hu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-10-02 15:17:26 Fekete öves, Veterán

Sziasztok!
Szabaddá vált három darab ajándékjegy a ma esti DVTK HUN-Therm - BEAC női kosármeccsre az Arénába.
Ha érdekel, írj vagy hívj!

2024-10-02 15:17:01 Fehér öves, Tag

Remélem játszik a Beac centere már ezen a meccsen, mert Euroliga szempontjából semmire nem fog ez a meccs felkészíteni ha nem javult a beac hétvége óta.

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...