Banner

DVTK HUNTHERM - Piestanske Cajky

Szerző: amigeleken.hu | 2024-09-13 11:43:00

Szaniszló Sándor Emléktorna


Szaniszló Sándor Emléktorna

DVTK HUNTHERM - Piestanske Cajky

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 2024.09.13. 19:00


Jegyek

A találkozóra a belépés díjtalan.


Ellenfél-leső

Aktuális ellenfelünk az idei Európa-kupa főtáblájának E csoportjában szerepel. Az előző kiírásban két győzelemmel és négy vereséggel a B csoport harmadik helyén végzett a második számú kupasorozatban. A pöstyéniek a szlovák Extraliga regnáló bajnokai.


Edzői várakozás

Völgyi Péter: - Az elmúlt két héten kemény edzésekkel készültünk, a hangsúly elsősorban a fizikai alapok megszerzésén volt. 5-5 ellen a tegnapi edzésen játszottunk első ízben, ez látszódni fog a mai és a holnapi játékunkon, de ez természetes az alapozás ezen fázisában. Nem egyforma állapotban érkeztek a játékosok, az elmúlt időszakban sokat foglalkoztunk azzal, hogy egy szintre kerüljön mindenki a csapatban. Új játékosaink, Aleksa Gulbe és Miklós Melinda ismerkednek a taktikánk alapjaival, remekül dolgoznak, gyorsan be fognak illeszkedni. Elsősorban saját magunkkal fogunk foglalkozni, fontos lesz, hogy nagy sebességgel játszunk. Agresszívan szeretnénk védekezni, és ebből indítva precíz támadásokat folytatni. Milica Jovanovic egy kisebb sérülés miatt kihagyja a tornát, a rehabilitációját végző Aho Nina és Toman Petra mellett így ő sem fog játszani, rajtuk kívül mindenki pályára fog lépni a Szaniszló Sándor Emléktornán.



Az Emléktorna további programja:

Szeptember 14., szombat

16.00 Piestanske Cajky – NKA Universitas Pécs (DVTK Aréna – zárt kapus)

18.30 MBK Ruzomberok – DVTK HUNTHERM (DVTK Aréna – zárt kapus)


Szeptember 15., vasárnap

15.00 NKA Universitas Pécs – MBK Ruzomberok (DVTK Aréna – zárt kapus)


A nemzetközi mezőnyt nézve a szlovák gárdák közül a Piestanske Cajky-t múlt héten Brnóban láthattuk, ahol az Euroliga selejtezős Zabiny Brnótól és az Euroliga főtáblás BC Polkowicétől is nagy arányú vereséget szenvedtek. Számukra jó teszt lesz, hogy ezúttal képesek-e versenyképesebb teljesítményre. Múlt hétvégén egy út elején járó gárda benyomását keltették. Az MBK Ruzomberok már játszott magyar csapattal az előszezonban. A KP Brno által rendezett tornán 77-47-re legyőzte a mindössze hat játékossal felálló TFSE-t.


forrás: dvtk.eu, wbasket.hu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

8. Csabi K |Válasz erre: 7. korxi
2024-09-15 15:09:04 Kék öves, Tag
Rózsahegy...
2024-09-15 09:05:48 Piros öves, Veterán
Hát reméljük hogy tényleg nem súlyos Réka sérülése, mert aztán a Ruzemberok elleni mecsen nem játszott.
2024-09-13 23:29:05 Fekete öves, Veterán
Több pozitívuma is volt a meccsnek.
Először is Monika ponterős játéka, több látványos kosarat is szerzett.
Tetszett Eliza bátor játéka is.
Aleksa egy rendkívül jó felépítésű játékos, nagy erőssége lehet a csapatnak.
Melinda ma elég bátortalan volt, nem nagyon mert vállalkozni dobásokra, de lesz ez még sokkal jobb is.
A meccs után egy kislány hangosan bekiabálta a nézőtérről, hogy "Hogy vagy, Réka?". Mosolyogva mutatta neki a felemelt hüvelykujját.
Első edzomeccsnek tökéletes volt, jó volt újra látni a lányokat, és jó volt látni, milyen sokan ki vannak éhezve a kosárlabdára, mert szinte teljesen megtelt a Körcsarnok.

Holnap jönnek a fotók a meccsről.
5. lokal |Válasz erre: 4. benji
2024-09-13 22:22:25 Fekete öves, Őstag
Köszi szépen! A sérülteknek jobbulást! A hírek szerint tegnap edzettek először 5-5 ellen, addig inkább a fizikai felkészítés volt előtérben. Gondolom ez is magyarázza, hogy a második félidőre jelentősen visszaesett a teljesítmény. Ahogy írod, első felkészülési meccsnek jó volt. Az érdeklődők száma alapján pedig érződik, hogy mindenki ki van már éhezve a kosárlabdára. :)
2024-09-13 22:00:51 Barna öves, Őstag
A meccs előtt akartam írni, hogy remélem, sérülés nem lesz.
Ehhez képest Rékát a 2. negyed végefelé elveszítettük, amikor a földre került, látszódott is arcán, hogy "nem esett jól" neki az a mozdulat, már nem is tért vissza. De a meccs után azt mondta, rendben lesz. Zsófi a 4. negyedben esett egy nagyobbat, ő sem jött már vissza, de az sem tűnt komolynak.
Fruzsi kivételével mindenki szerzett pontot, felkészülési meccsnek jó volt.
Az 1. félidőben szokatlanul sok volt a dobott és kapott pont is (54-44), a 2. félidő ehhez képest kosárszegény volt. A 4. negyedben már csak 2-3 pontra volt az ellenfél, de aztán hamar visszaállt a 8-10 pontos előny. Azt hiszem, 77-69 lett a vége, de nem biztos (mindegy). :)
2024-09-13 21:07:41 Piros öves, Veterán
Igen, aki volt az írja mán meg hogy mi volt!
2024-09-13 20:19:02 Fekete öves, Őstag
Sajnos nem tudtam elmenni. Alig várom az esti élménybeszámolót a helyszínen szurkoló szerencsésektől. :)
2024-09-13 13:54:49 Fehér öves, Tag
Hajrá lányok. Reméljük jó meccs lesz.
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...