Banner

DVTK HUNTHERM - Famila Schio

Szerző: amigeleken.hu | 2024-10-16 17:36:00

Női Euroliga csoportkör, 2024/25, A csoport, 2. forduló


Női Euroliga csoportkör, 2024/25, A csoport, 2. forduló

DVTK HUNTHERM - Famila Schio

Miskolc, DVTK Aréna 2024.10.16. 20:00

Játékvezetők: Veronika OBERTOVA (szlovák), Duhan KÖYICI )török), Veronika VAVROVA (cseh)

FIBA ellenőr: Svetlana SIMION

Közvetítés: FIBA:Basketball youtube csatornája



Völgyi Péter: A Basket Landes elleni mérkőzés nagyon tanulságos volt, alap dolgokban hibáztunk sokat védekezésben és támadásban is, ezek kijavításán dolgozunk napról-napra.
Sajnos az Euroliga rajtja előtt nem voltak olyan sebességű mérkőzéseink, ahol kijöhettek volna ezek a hibák, de remélem, hogy felvettük a ritmust, és mostantól hétről hétre egyre jobb formát tudunk mutatni. Szükségünk is lesz rá, mert a Schio remek szériából érkezik a szerdai találkozóra. Ebben a szezonban csak európai légiósokat alkalmaznak a megmaradt olasz válogatott játékosok alkotta mag mellett, a tőlük megszokott gyors stílusban kosaraznak. Mindenki egészséges, Gulbe beépítése jól halad és Aho Nina is fokozatosan visszatérhet a csapat edzéseire. Nagyon bízom a hazai pályánkban, és abban, hogy a késő esti kezdési időpont ellenére sok szurkolónk fog buzdítani minket a helyszínen.


forrás: dvtk.eu, FIBA.Basketball



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-10-18 05:29:02 Kék öves, Tag

Érdekes egy csoport! A spanyolok tegnap este 30 ponttal megverték a franciákat azok után hogy mult héten 35 tel kikaptak...

35. lokal |Válasz erre: 34. benji
2024-10-17 20:54:27 Fekete öves, Őstag

Nem volt szerencsés meccsválasztás egy lánykéréshez. Beszélgetés pár év múlva:

- Drágám, ugye emlékszel mikor kérted meg a kezem?

- Ő, izé, egy Schio elleni győztes meccsen.

- De pontosan melyik évben volt ez a győztes meccs?

- Minden évben... 


:)

2024-10-17 20:20:28 Barna öves, Őstag
Az a srác is biztosan hálás a lányoknak a győzelemért, aki az ünneplés és pacsizás között előadott egy lánykérést: valószínűleg vereség esetén nem került volna rá sor, így a pár számára még emlékezetesebb ez a győzelem.
33. Barna |Válasz erre: 32. IEVVV
2024-10-17 19:39:37 Citromsárga öves, Tag

Színtelen és unalmas. A FIBA kommentátorában volt lendület, energia, érezni lehetett, hogy együtt él a mérkőzéssel. Nem fukarkodott a dicsérő, fokozó jelzőkkel, pedig szerintem a technikai körülmények kb hasonlóan "gátolhatták" volna őt is. DE ennyi szót nem is érdemel. Fontosabb, hogy egy dinamikus, pörgős, persze nem hibátlan, de az első negyedet leszámítva kézben tartott, taktikus mérkőzést játszottak a lányok. Ahogy a védekezésünk javult, úgy emésztette ez föl a Schiot (annyira volt "gyenge"a Schio, amennyire jó volt a mi védekezésünk). Aleksa egyre inkább oda teszi magát, reméljük, Ana is tartja a tegnapi szintet, Kaila sem szokott 2 egymást követő meccsen "indiszponált" lenni, az Avenidáig pedig csak egy Ceglédi kirándulás szerepel a programban, így a jövő heti meccs miatt sem kell aggódni (ahol esetleg már Ninát is újra láthatjuk a pályán). 

32. IEVVV |Válasz erre: 26. achilleus68
2024-10-17 18:06:24 Lila öves, Fanatikus tag

Jenő védelmében: neki nyilván közvetítenie kell, fej hallgató, kábelek, stb.

Ellene: a sok butasága között volt egy orbitális ( a közvetítés visszanézésekor hallottam): “szerencsére az olaszok még nálunk is rosszabbak voltak”.




31. TheStilt |Válasz erre: 27. betyarok
2024-10-17 16:37:56 Citromsárga öves, Tag

Uh, mostmár tudom milyen gondolat nyomta a fejem a tegnap este óta. Köszi szépen a megoldókulcsot!! :-D
Én már többször hangosan veszekedtem a tv-vel a jólfésült miatt...de mivel legalább volt pár közeli, visszajátszás, ami a Camugo rendszeren nem megy, így csak végigkínlódtam.

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...