Banner

DVTK HUNTHERM - Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia

Szerző: Jáborcsik András | 2024-10-26 11:08:00

TIPPMIX Női kosárlabda NB I. A-csoport - 6. forduló


TIPPMIX Női kosárlabda NB I. A-csoport - 6. forduló

DVTK HUNTHERM - Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia

Miskolc, DVTK Aréna, 2024.10.26. 17:30

Játékvezetők: Pozsonyi László, Jankovics Viktor Zsolt és Nepp László Oszkár

Ellenőr: Sarkadi-Nagy Ágnes


Közvetítés: Az összecsapás a hunbasket.tv -n követhető élőben.

Első lépésként regisztrálni kell a hunbasket.tv oldalon, majd a regisztrációnál megadott email címre kapott üzenetben meg kell erősíteni a regisztrációt és elérhetővé válnak a közvetítések.



Völgyi Péter:

A meccs előtti legfontosabb feladat az, hogy túltegyük magunkat a csütörtöki vereség okozta csalódottságon – mondta Völgyi Péter, a DVTK Hun-Therm vezetőedzője, majd így folytatta: – Fel kell szívni magunkat, mert fizikálisan nagyon kemény mérkőzést játszottunk, és ahogy megyünk előre a bajnokságban, egyre nehezebb összecsapások várnak ránk az alapszakaszban. A Dávid Kornél KA együttese más szintet képvisel, mint az előző fordulóbeli ellenfeleink, függetlenül attól, hogy egy újonc csapatról van szó. Amerikai centert szerződtettek néhány napja, egy olyan játékost, aki a lengyel bajnokságban már letette a névjegyét, és van egy még egy légiósuk, aki mezőnyposzton meghatározó teljesítményt nyújtott az eddigi mérkőzéseiken. Lelkes, és jó rendszerben játszó gárda a fehérvári, de ettől függetlenül nekünk nyilván meg kell nyerni a mérkőzést.


Szentpáli Gergő (vezetőedző, Dávid Kornél KA):

“Azt hiszem számunkra nem is kell nagyobb motiváció, mint hogy a regnáló bajnok ellen játszhatunk. Továbbra is a saját játékunk fejlesztése a cél illetve az, hogy az új játékosunkat beillesszük. A legutóbbi bajnokinkon több mint 30 percen át szorosan tudtunk tapadni a Győr csapatára, aztán történt ami történt, fájó pont, hogy a mérkőzés utolsó 7 percét az öltöző folyosón kellett töltenem. Ilyen események után kell még jobban összezárnunk, úgy gondolom remek kémia van kialakulóban, ami kívülről is látható. Védekezésben ismét kulcs lesz a visszarendeződésünk megszervezése illetve a kizárások, támadásban azonban több tudatosságot és fegyelmezettebb megoldásokat várunk bizonyos szituációknál.”


forrás: wbasket.hu, boon.hu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

4. Barna |Válasz erre: 3. Peti47
2024-10-26 12:03:17 Citromsárga öves, Tag

Ha jól gondolom, Kaila a soros, ő még nem "pihent" a légiós szabály miatt, s sokat is dolgozott csütörtökön, megérdemli. A jövő héten nagyobb szükség is lesz rá. 

2024-10-26 11:51:26 Fehér öves, Tag

Ma azért bőven lehet pihentetni, ez talán jó.. Kit hagynátok ki ma légióst?

2. Barna |Válasz erre: 1. Peti47
2024-10-26 11:36:28 Citromsárga öves, Tag

Azt követően pénteken pedig ismét bajnoki, s nem DKKA szintű ellenféllel, hanem a Péccsel. Nem tudom, kinek jó ez a feszített tempó, zsúfolt versenynaptár. 

2024-10-26 11:31:58 Fehér öves, Tag

Kemény ez, másfél nappal Euroliga után meccset játszani, szerdán meg megint Euroliga.

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...