Banner

DVTK HUNTHERM - BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós

Szerző: Jáborcsik András | 2024-10-05 11:26:00

TIPPMIX női kosárlabda NB I. A-csoport - 3. forduló


TIPPMIX női kosárlabda NB I. A-csoport - 3. forduló

DVTK HUNTHERM - BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós

Miskolc, DVTK Aréna, 2024.10.05. 15:30

Játékvezetők: Nagy Viktor, Horváth Csongor Béla, Nepp László Oszkár

MKOSZ ellenőr: Gergely Csaba


Közvetítés: Az összecsapás a hunbasket.tv -n követhető élőben.


Első lépésként regisztrálni kell a hunbasket.tv oldalon, majd a regisztrációnál megadott email címre kapott üzenetben meg kell erősíteni a regisztrációt és elérhetővé válnak a közvetítések.


Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK-HUNTHERM): Nagyon köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan kilátogattak a BEAC elleni első hazai mérkőzésünkre, nagyon hiányzott már a speciális diósgyőri hangulat. Szombaton a Szigetszentmiklós elleni összecsapás a megszokottnál korábbi időpontban kezdődik, hogy a nyíregyházi foci rangadóra is odaérhessenek a szurkolóink. Meg akarjuk nyerni a találkozót, nagy sebességgel szeretnénk játszani. A szabad labdák megszerzésére jobban kell majd összpontosítanunk, illetve a gyűrű alatt határozottabbnak kell lennünk a befejezéseknél. A győzelem megszerzése mellett ezek a legfontosabb feladataink, de új taktikai elemeket is szeretnénk beépíteni a játékunkba.


Armaghani Ármin (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): Kemény hétnek a végére érkezünk, a Szekszárd elleni mérkőzés után nem tudtunk a Sopron ellen kellő energiát a mérkőzésbe rakni, a lányok nagyon fáradtan mozogtak. A DVTK ellen se lesz könnyebb dolgunk természetesen, a tavalyi bajnok ellen viszont mindenképp szeretnénk újra előrelépést mutatni. Korai időpontban játszunk, ezért különösen koncentrálnunk kell fejben.


forrás: wbasket.hu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...