Banner

DVTK - KTE 1-0

Szerző: objektív | 2024-08-25 11:13:00

OTP Bank Liga 5. forduló


OTP Bank Liga 5. forduló

Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE 1-0 (0-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 4121 néző. Játékvezető: BERKE Balázs (ifj. TÓTH Vencel, SZERT Balázs).
DVTK: Karlo SENTIĆ - GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Siniša SANIČANIN - Vladislav KLIMOVICH, KOMLÓSI Bence, Francisco FEUILLASSIER - VARGA Zétény, Marko RAKONJAC, Mohammed RHARSALLA. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
KTE: KERSÁK Roland - NAGY Krisztián, SZABÓ Alex, BELÉNYESI Csaba, KATONA Levente, ZEKE Márió - NIKITSCHER Tamás, VÁGÓ Levente, HELMICH Pál - PÁLINKÁS Gergő, LUKÁCS Dániel. Vezetőedző: SZABÓ István.

Csere: Bozhidar CHORBADZHIYSKI helyett Marco LUND a 46., Vladislav KLIMOVICH helyett Rudi POŽEG VANCAŠ és VARGA Zétény helyett Elton ACOLATSE az 57., KOMLÓSI Bence helyett Alexander VALLEJO és Mohammed RHARSALLA helyett Bright EDOMWONYI a 68., VÁGÓ Levente helyett KOVÁCS Barnabás és HELMICH Pál helyett VATTAY Márton a 70., NAGY Krisztián helyett DEREKAS Zoltán a 75., LUKÁCS Dániel helyett KOVÁCS Kolos a 85. percben.
Sárga lap: SZABÓ Alex a 16., Vladislav KLIMOVICH a 24., Marco LUND a 90+2., KOVÁCS Barnabás a 90+3., GERA Dániel a 90+5. percben.
Gólszerző: Elton ACOLATSE (1-0) a 73. percben.


Radenkovic a következőket mondta a mérkőzés előtt:

- Valóban folyamatosan változtatni kellett a kezdőcsapat összeállításán - ismerte el a vezetőedző - ám ennek az volt a legfőbb oka, hogy olyan erős ellenfelekkel találkoztunk, akikkel szemben csak azoknak volt esélye felvenni a küzdelmet, akik tökéletes állapotban voltak. Ezért minden héten úgy kezdtük a csapat összeállítását, hogy első lépésként felírtuk egy lapra, hogy kik a bevethető játékosok. De emiatt nem panaszkodtunk, hanem tettük a dolgunkat.
A csapatban megvan a minőség, aminek segítségével egyre jobbak leszünk. A bajnokság elején többen hiányoztak sérülés miatt, míg mások rövidebb-hosszabb kihagyást követően tértek vissza, ezért értelemszerűen némi lemaradással küzdöttek. Mostanra azonban egyre közelebb állunk ahhoz, hogy egy szinten legyen a csapat, egyre többen veszik fel ismét a ritmust, így várhatóan újra lesz változtatás.

- Négy pontot szereztünk négy olyan csapat ellen, akik tavaly a legjobb öt csapat között végeztek, ám azt gondolom, 2-3 ponttal lehetett volna több is. És szombaton a hatodikkal találkozunk. Nagyon tetszik a Kecskeméten folyó munka, és nem csak az a része, ahogy a kollégám felépíti a taktikát, hanem az is, ahogy megtalálja a játékosok helyét a csapatban, illetve ahogy meglátják az alacsonyabb osztályban szereplő labdarúgókban a fejlődési potenciált - osztotta meg.



forrás: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

273. Guntio |Válasz erre: 271. mizu
2024-09-19 13:29:28 Barna öves, Tag

Szia,

Köszi a segítséget , Chrome böngészőt használok .Verzió:129.0.6668.59  most leszedtem a régi Chrome-ot és újra raktam.Egyébként Mozillával sem működik, böngészési előzményeket mindent töröltem. Nem értem mert semmivel nincs gond ezen kívül.

2024-09-18 15:35:50 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Netscape Navigator 1.0a
271. mizu |Válasz erre: 270. Guntio
2024-09-18 12:13:44 Barna öves, Fanatikus tag

Egy böngésző típust és verziót kérnék, megpróbálom reprodukálni, de egy böngésző cache  is lehet hogy segít.

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...