Banner

CSAPAT - csupa nagybetűvel

Szerző: Jáborcsik András | 2024-10-17 21:01:00

jaboers fotói a Schio elleni Euroliga meccsről.


Tartottunk a mérkőzéstől, mert a Basket Landes elleni nyitófordulóban bebizonyosodott, hogy megfelelő erősségű ellenfelek hiányában lehetetlen felkészülni az Euroliga meccsek iramára. Franciaországban kellett egy félidő, mire felvették a ritmust a lányok.

De tartottunk az ellenféltől is, hiszen a Schio nem várt nagyarányú győzelmet aratott az Avenida felett az első fordulóban. A 92-58-ra megnyert meccsen Salaun 24, Laksa 19, Keys pedig 18 pontot dobott. Nagy kérdés volt, hogy mennyire sikerül semlegesíteni őket.

A lányaink ezúttal sem okoztak csalódást, egy gyengén sikerült első negyed után fokozatosan őrölték fel az olasz csapat ellenállását, és arattak hétpontos győzelmet.

Ez a győzelem a szív diadala volt, és amikor a kulcsembereknek, akiktől a pontokat várnánk, nem megy annyira a játék, nem jönnek össze a dobások, Völgyi mágus akkor is elő tud húzni a cilinderéből olyanokat, akik nyerő emberré lépnek elő.

Kányási Vera káprázatosan játszott, 17 ponttal és 5 lepattanóval kiérdemelte a meccs embere címet. A másik nyerő emberünk Mima volt, aki szintén 17 ponntal járult hozzá a győzelemhez. Ana újra megmutatta, hogy erős ellenféllel szemben is képes határozott palánk alatti játékkal előrukkolni. Monika hihetetlenül fontos pillanatokban volt higgadt a palánk alatt és szerzett nagyon értékes pontokat. Kaila a 26. percben szerezte csak meg az első kosarát, de a negyedik negyed közepén szerzett hat pontja nagyon kellett ahhoz, hogy tartani tudjuk a különbséget a felzárkózni akaró ellenféllel szemben. Réka pedig, mint egy teherhordó, úgy vitte a vállán a csapatot, jelenléte a pályán a társaknak is nyugalmat sugároz. Őrületes munkát végez.

Ez a csapat egy igazi CSAPAT, csupa nagybetűvel, akikért nem véletlenül rajong ennyi gyerek és felnőtt. Rászolgáltak a szeretetre.


Fogadjátok szeretettel fotósunknak, jaboers-nek a meccsről készült fotóit.

Ha tetszenek a fotól, ide kattintva kövessétek az instagram oldalát!


A fotókat megtaláljátok az amigeleken.hu galériájában.






































































És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...