Banner

Csak három csapatnál nem történt változás az átigazolási időszak utolsó napján

Szerző: amigeleken.hu | 2024-09-09 18:23:00

Sajtófigyelő - nemzetisport.hu


Kedden zárult a hazai átigazolási időszak, a piaci hajrában kilen csapat kerete is változott a 12-ből.

A nemzetisport.hu-n nyomon követhetjük, mely csapatok kerete változott az utolsó napokban és melyek kerete maradt változatlan.


A Ferencváros szerződtette a brazil csatárt, Matheus Saldanhát és megállapodott a bosnyák Amer Gojak távozásáról, míg a Fehérvár FC kölcsönvette Szabó Bálintot a Pakstól, miközben a tolnai zöld-fehérek megszerezték a Sepsi OSK-tól már korábban távozó Varga Rolandot. A fehérváriak szerdára is tartogattak egy bejelentést: aláírt a 20 éves ukrán Danyiel Kivinda.


A Kecskeméti TE kivásárolta Berki Marcellt fehérvári szerződéséből, illetve megszerezte a szabadon igazolható, nemrég Nyíregyházáról távozó Rjaskó Mihályt. Folytak tárgyalások a Lengyelországban futballozó Novothny Soma szerződtetéséről is, akit végül nem engedett el a klubja, a Ruch Chorzów, viszont érkezett Kecskemétre egy spanyol próbajátékos, a szélső Tófol Montiel, ugyanakkor Derekas Zoltán Tatabányára igazolt. A Nyíregyháza az utolsó napon egy érkezőt és egy távozót jelentette be: kölcsönbe jött az Újpest szerb fiatalja, Ognjen Radosevics, míg Horváth Kevin Mezőkövesden futballozik a szezonban. És ha már Újpest FC, a lila-fehérek kedden késő este bejelentették, hogy megvásárolták a Kecskemét 19 éves középpályása, Helmich Pál játékjogát. Az NB II-es Bp. Honvéd a Nyíregyháza Spartacustól Kesztyűs Barnát szerezte meg, míg az ETO-tól a fiatal csatárt, Farkas Balázst vette kölcsön, miközben kölcsönadta Krajcsovics Ábelt a ZTE-nek.


A Zalaegerszeg ugyancsak Győrből átigazolta át a védő Csontos Dominikot és kölcsönvette Eszékről a horvát támadót, Kristian Fucakot. A Győr Farkas Balázs mellett Lacza Alexet is kölcsönadta, utóbbi játékost Szegedre, valamint kölcsönvette a belga Charleroi-tól az egyszeres algériai válogatott támadót, Ahmed Nadir Benbualit. Zsóri Dániel távozott az MTK-tól, szabadon igazolható.


A DVSC-nél, a DVTK-nál és a Felcsútnál nem történt változás a keretekben az átigazolási időszak utolsó napján.


Tovább a nemzetisport.hu-ra >>>>>>>


forrás: nemzetisport.hu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

14. vebgy* |Válasz erre: 13. lokal
2024-09-13 22:23:18 Fekete öves, Veterán
De gusztustalan ez így....takarodjanak már innen..!
13. lokal |Válasz erre: 10. scs001
2024-09-13 07:33:15 Fekete öves, Őstag
Ők is profiloznak.
A profil:
Legyen szabadon igazolható, kis bérigényű, de abból is szó nélkül visszaosztó. Ha egészséges, az előny, de nem feltétel.
2024-09-12 19:50:44 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Szerintem jól igazoltunk, már most is látszódik, csak olyan játékosok kerültek ide akik hasznunkra lehetnek biztos, hibátlan játékukkal! A vezetőség vérprofi, szisztematikus, precíz, átgondolt munkával választotta ki új reménységeinket, köszönjük nekik!
11. elzett |Válasz erre: 10. scs001
2024-09-12 15:51:18 Fekete öves, Őstag
A mi vezetőink profik, semmi szükségük az ilyenre, ők már mindent is tudnak.
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...