Banner

Bene Ferenc újra a fedélzeten

Szerző: | 2014-05-22 21:34:59

Bene Ferenc: Adódott egy szerencsétlen élethelyzet és megkértek, hogy segítsem a szakmai stáb munkáját

A dvtk.eu tájékoztatása szerint Tomiszláv Szivics eltiltása miatt ideiglenesen Ifj. Bene Ferenc vezeti az edzéseket és ő ül a csapat kispadjára a vasárnapi Magyar Kupa döntőn is!

A hivatalos oldalon megjelent hír szerint:

"Bene Ferenc ideiglenesen visszatér az első csapathoz, miután Szivics Tomiszlávot az MLSZ fél évre eltiltotta mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől a Haladás elleni bajnokit követően tett nyilatkozatáért.

A döntés ellen vezetőedzőnk fellebbezett, a fellebbezésnek azonban nincs halasztó hatálya. A másodfokú döntés megszületéséig és amennyiben az adminisztrációs akadályok is elhárulnak, a DVTK utánpótlás igazgatója, Bene Ferenc vezényli majd az edzéseket és ő ülhet le a kispadra a Magyar Kupa döntőjén is.

- Adódott egy szerencsétlen élethelyzet és megkértek, hogy segítsem a szakmai stáb munkáját - mondta el Bene Ferenc. - Hosszú időn keresztül dolgoztam a stábbal, így számomra természetes, hogyha hívnak, akkor jövök. Munkakörömtől függetlenül eddig is mindent megtettem a DVTK sikeréért, ezután is így lesz.

Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a Magyar Kupa döntőjének lefújásáig ne zavarják a DVTK szakmai stábjának és játékosaink nyugodt felkészülését. Volt szerdán egy sajtótájékoztató, melyre nagyon sokan eljöttek, amit ezúton is köszönünk. A kupadöntő után természetesen szívesen állunk mindenki rendelkezésére."

forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.