Banner

Apa, kezdődik!

Szerző: Jáborcsik András | 2024-09-14 19:48:00

Lejátszotta első edzőmérkőzését a DVTK HUN-Therm csapata.


Nagyon várták már ezt a napot a diósgyőri kosárlabda szerelmesei. A Szaniszló Sándor Emléktorna keretében pénteken lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVTK HUN-Therm csapata. A pöstyényi csajok elleni meccsre csaknem teljesen megtelt az Egyetemi Körcsarnok lelátója kiéhezett kosárlabda rajongókkal, akik nagyon várták már az új találkozást a lányokkal, különösen az új szerzeményekkel.

Mivel mindenki tisztában volt vele, hogy az elmúlt időszakban a fizikai felkészítésre fordította a fő hangsúlyt a szakmai stáb, senki sem várt sziporkázó játékot a lányoktól. Ennek ellenére nagyon sok szép megoldást láthattunk a csapattól, akik meggyőző játékkal fektették két vállra szlovák ellenfelüket. Hárman hiányoztak a csapatból. Aho Nina és Toman Petra még műtét után lábadoznak, míg Mima egy kisebb sérülés miatt nem lépett pályára.

Különösen szembetűnő volt Monika ponterős játéka, aki már a 17. percben 10 pontnál járt, és a végére 14 ponttal zárt. Kaila szép csendben hozta a "szokásos" 15 pontját.

Az újak közül Aleksa Gulbe rendkívül jó felépítésű játékos, 6 pontot szerzett. Vele kapcsolatban az az érzésem, hogy nagyon fognak ugyan hiányozni Darcee Garbin hárompontosai, de Aleksa nagyon nagy erőssége lesz a csapatnak. Miklós Melinda eléggé bátortalan volt, a meccs elején nem jöttek be a dobásai, emiatt a későbbiekben már keveset próbálkozott, de folyamatosan kapta a biztatást oldalról Völgyi Pétertől.

Tetszett a fiatalok bátor játéka, nagy taps kísérte mind Liza, mind Zsófi kosarait. És nem mellesleg, Tyrának jó az új pacekja. Ez a csapat nem csak kosárlabda tudásban az egyik, ha nem a legjobb az országban ...

Réka alaposan ráijesztett a szurkolókra, egy bokasérülés miatt ugyanis már nem játszott a második félidőben. Aranyos jelenet volt a meccs utáni ünnepléskor, amikor egy kislány aggódó hangon bekiabálta a nézőtérről: "Hogy vagy, Réka?", erre ő mosolyogva mutatta neki a felfelé mutató hüvelykujját.


Következzenek jaboers fotói a mérkőzésről, amelyeket megtekinthettek az amigeleken.hu galériájában is.


























És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-09-16 08:09:59 Fehér öves, Lelkes újonc

Jó képek lettek!!

2024-09-15 16:08:00 Fekete öves, Veterán
Hát ha valakiknél, náluk reménykedhetünk egy igazán szép szezonban megint...Más, tömegesebb érdeklődést vonzó sportágunkban nemigen...
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...