Banner

A Mercedes-Benz jött, a Hell Energy maradt a kiemelt támogatók között

Szerző: objektív | 2024-10-23 19:02:00

"Örülök, hogy a HELL ENERGY-vel együtt megyünk tovább a három éve megkezdett úton!"

Az autós világ egyik ikonja, a Mercedes-Benz érkezett Diósgyőrbe, mivel a márka egyik legsikeresebb magyarországi márkakereskedése, a Mercedes-Benz Miskolc 2024. októberétől hivatalosan is a DVTK multisportklub kiemelt támogatója és új autós partnere lett. - jelentette be a DVTK hivatalos oldala közel két héttel ezelőtt.


A Mercedes-Benz márkát senkinek sem kell bemutatni, a vállalat gépjárművei világszerte ismertek megbízhatóságukról és kiválóságukról, maga a márka az autógyártás egyik úttörőjeként már évtizedek óta a popkultúra része is. A Mercedes-Benz Miskolc 2016 óta foglalkozik a márka prémium kategóriás járműveinek értékesítésévelés szervízelésével, a B.-A.-Z. megyében eladott prémium kategóriás autók mintegy hatvan százaléka a szalonjukból gördül ki, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Mercedes-Benz Miskolc 2021 után 2023-ban is elnyerte az Év Mercedes-Benz Márkakereskedése címet. Ma pedig a DVTK, a legnagyobb régiós multisportklub autós partnereként üdvözölhetjük őket Diósgyőrben.



- Kollégáimmal sokat dolgoztunk az elmúlt években azon, hogy a DVTK a legnagyobb régiós multisportklubbá váljon, és olyan országosan is ismert, és elismert sport márkát építsünk, amely valós marketing-kommunikációs értékkel bír a régió legeredményesebb vállalkozásai számára is - kezdte Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - Újra érintettük a klubalapítást követő út mérföldköveit, és a labdarúgást követően évről évre újabb sportágak sorakoztak fel a piros-fehér zászló alá, csakúgy, mint a diósgyőri sport fénykorában. Jelenleg 26 szakosztályban közel 3000 sportolónk viseli a DVTK címeres mezét és több mint 500 munkavállalónk dolgozik a piros-fehér sikerekért. Ezen sikereket szívesen sorolja fel a klub bármely munkatársa, sportolója (csak a legfrissebbeket említve: férfi labdarúgóink a közelmúltban Debrecen után Nyíregyházán is győztek, női kosárlabdában idén végre megszereztük az évtizedek óta áhított bajnoki aranyérmet, illetve újra indult diósgyőri sportoló nyári olimpián, öttusázónk, Guzi Blanka negyedik helyen végzett Párizsban), de talán a sportsikerekkel megegyező fontosságú a DVTK regionális integráló szerepe, illetve az, hogy a régiós, kiemelt társadalmi jelentőséggel bíró célok támogatásában is aktívan részt veszünk, legyen az ösztöndíjprogram, kiemelt rendezvények támogatása, vagy egyéb karitatív tevékenység.

A teljes cikket itt olvashatod >>>


A HELL ENERGY továbbra is támogatja a DVTK-t.- számolt be a hírről a dvtk.eu pár napja.

Az egyik legnagyobb északkelet-magyarországi cég, a világszerte ismert HELL ENERGY továbbra is támogatja a legnagyobb régiós magyar sportklubot, a DVTK-t.


- Örülök, hogy a HELL-csoport 2021 óta a DVTK-család tagja és továbbra is az marad! - nyilatkozta H. Nagy Máté, a DVTK marketingigazgatója. - Az elmúlt három évben rengeteg közös sikert megéltünk, hogy csak néhányat említsek: a 2021-ben még NBII-es férfi labdarúgó csapat ma már az OTP Bank Liga stabil tagja; a DVTK HUNTHERM női kosárlabda csapata idén megnyerte a bajnokságot; valamint az első két Diósgyőr Rally-nak is a cég volt a névadó támogatója. A HELL ENERGY Miskolctól 10 kilométerre lévő high-end gyártóközpontja az elmúlt időszakban tovább bővült, amely így nem csak hazánkban, hanem a világon is egyedülálló színvonalat képvisel. Büszkék vagyunk rá, hogy a cég világszerte ismert logója továbbra is ott lesz minden első osztályú látvány csapatsportágunk mezén, valamint büféinkben termékeik ezentúl még hangsúlyosabban jelen lesznek! Régóta hangsúlyozzuk már, hogy igazán nagy dolgokra a DVTK csak akkor képes, ha a megye és a régió legfontosabb gazdasági szereplői a klub mellé állnak. Örülök, hogy a HELL ENERGY-vel együtt megyünk tovább a három éve megkezdett úton!

- A HELL ENERGY elkötelezetten támogatja a DVTK-t, hiszen közös értékeink - a kitartás, az elhivatottság és a szenvedély - a sportban és az üzleti életben is meghatározóak. Büszkék vagyunk arra, hogy már három éve részesei lehetünk ennek a sikertörténetnek, és továbbra is támogatjuk a klubot a közös célok elérésében. Hiszünk abban, hogy a DVTK és a HELL ENERGY együttműködése nemcsak a régióban, hanem az ország sportéletében is kiemelkedő értéket képvisel - mondta Popovics Adrienn, a HELL ENERGY Magyarország Kft. marketingigazgatója.


forrás: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...