Banner

Vladislav Klimovich: Készen állok a nagyobb feladatra

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-13 10:05:00

Az FTC elleni találkozó után belarusz középpályásunk a dvtk.eu-n nyilatkozott.


Lejátszotta a DVTK az OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott mérkőzését az FTC ellen. A hazaiak győztek, de miután Rudi Požeg Vancaš a második félidő elején szépített, az utolsó pillanatig volt esély az egyenlítésre, például a Vladislav Klimovich lövése után.

A találkozó után a belarusz középpályásunk a dvtk.eu-n nyilatkozott.


Az első félidőt a kispadról követte Vladislav Klimovich.

Nehéz mérkőzést játszottunk, ami különösen igaz az első félidőre - kezdte Vladislav Klimovich. - És még nehezebbé vált az első percet követően, amikor villámgyorsan gólt kaptunk. Valósággal sokkoltak az események, ilyen kezdés után bármelyik csapat ellen nehézséget okozott volna visszajönni a meccsbe, ráadásul szerda este a Ferencváros volt az ellenfelünk. A bajnokságban minden csapat ellen a labdabirtoklásra törekednek, az ellenfelek pedig a védelmüket igyekeznek minél jobban megszervezni, de hátrányban nem lehetett csak a védekezésre koncentrálni, mert tisztában voltunk azzal, hogy a pontszerzéshez gólt kell szerezni. És húsz perccel később lőttek egy elképesztő gólt, tökéletesen találta el a srác, de az is előfordulhat, hogy a következő 20-30-50 hasonló kísérletéből sem tudja megismételni ezt. Kétgólos hátrányban még nehezebbé vált a helyzetünk, de nem adtuk fel.



A félidőben két dolog történt, egyrészt Vladislav Klimovich beállt, illetve Vladimir Radenković vezetőedző jó tanácsokkal látta el a játékosokat.

A szünet után többet jöttünk előre, hiszen nem tettünk le a pontszerzésről - idézte fel. - Nem hiszem, hogy a beállásom miatt, hanem sokkal inkább azért, mert az egész csapat teljesítménye feljavult. A vezetőedző azt kérte tőlünk a szünetben, hogy próbáljuk meg minél többet megjátszani a labdát, váltogassuk az oldalakat, és akkor biztosan lesz lehetőségünk a gólszerzésre. Én is igyekeztem megfogadni a tanácsát, és jobban is játszottunk, persze továbbra is több helyzet adódott az ellenfelünk előtt, mert a gólszerzés érdekében nyitottabbá vált a játékunk. Az utolsó tíz percben is mentünk előre, helyzetet is alakítottunk ki, de nem jött össze az egyenlítés.

A diósgyőri gól előtt Vladislav Klimovich szolgálta ki Rudi Požeg Vancašt, ami azért különösen érdekes, mert szomszédok a diósgyőri öltözőben.

Érdekes kérdés, mert valóban egymás mellett ülünk, és így többet beszélünk egymással, mint azokkal akik egy másik sarokban öltöznek, de a gólpasszban valójában sokkal nagyobb szerepet játszott az a tény, hogy lassan egy éve minden nap együtt edzünk - mutatott rá. - Az együtt töltött időben megismertem a mozgását, tudom, mikor indul be a védelem mögé, és akkor merre fut, ezért szerda este is könnyen ki tudtam számolni, hova kell emelni a labdát, hogy pont elé essen. A munka nagy részét azonban Rudi végezte el. Örülök neki, hogy értékesítette a helyzetet, és újabb gólt szerzett.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes beszélgetésre >>>>>>>>>


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. vebgy*
2024-04-15 10:46:52 Fekete öves, Veterán
Megbízható iparos...hasznos ember lehetne, ha hagynák...Kis híja volt két góljának is, az utóbbi két idegenbeli meccsen.
5. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 4. Geotic
2024-04-14 04:46:33 Piros öves, Veterán
Nem gondolnám, sőt, leginkább én nem.
4. Geotic |Válasz erre: 3. Spirálfüzet (kockás)
2024-04-13 19:51:46 Piros öves, Őstag
Többek között te is, sőt, leginkább te...
2024-04-13 17:00:07 Piros öves, Veterán
Sokan leírták már pedig teljesen rendben van.
2. amigeleken.hu |Válasz erre: 1. dudik-attila
2024-04-13 14:21:02 Fehér öves, Újonc
Rendkívül jól fedezi a labdát és élvezet nézni a testcseleit. Csak egy kicsit kellene gyorsabbnak lennie.
Bár, akkor lehet, hogy nem itt játszana :)
2024-04-13 13:25:58 Piros öves, Őstag
Számomra ő volt a meccs embere. Én látom a fejlődését, remélem alapember lesz a szezon végére.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...