Banner

Maradjatok olyan fantasztikusak, amilyenek eddig voltatok

Szerző: Jáborcsik András | 2016-05-29 08:59:00

Barczi Dávid facebook oldalán ezekkel a szavakkal búcsúzott el a DVTK-tól és a diósgyőri szurkolóktól:

"3 év… többnek tűnt… többnek, mert az elejétől kezdve úgy kezeltetek, mintha nálatok kezdődött volna minden, ezért nagyon hálás vagyok Nektek!! Először a pályán, aztán a Colombusban próbáltam bízonyítani, hogy számíthattok rám a stadionban és azon kívül is :) Jelen esetben nem állja meg a helyét az, hogy "aki nem akar Diósgyőrben játszani, az menjen ahova akar"…..! Köszönettel tartozom Miskolcnak, mindenkinek, aki egy szép szóval is, de támogatott és persze a DVTK nak, a kis csapatomnak, akiket nagyon szeretek!! Maradjatok olyan fantasztikusak, amilyenek eddig voltatok! Remélem, örömmel gondoltok vissza rám! :)

Ölellek Titeket!"


Dávid! Örömmel és jó szívvel fogunk visszagondolni Rád és mindig szeretettel fogadunk majd Diósgyőrben! A kritikusaid gyakran felróják Neked, hogy támadó létedre kevés gólt szereztél, de azt, hogy valamennyi meccseden a szívedet-lelkedet vitted a pályára a DVTK-ért, azt nem tudják elvitatni. Befogadtunk Téged, innentől kezdve nekünk már diósgyőri maradsz. Megőrizzük emlékezetünkben, hogy mindig önzetlenül segítetted jótékonysági akcióinkat, hogy az I. Bánka-Rakaczki Emléktorna előtt Te gyűjtötted össze a csapat adományát és juttattad el hozzánk a 220.000 Ft-ot. Azt sem felejtjük, hogy az első hívó szóra eljöttél hozzánk a Fórumfocira és órákat beszélgettünk Veled.


Max képeivel és a Birkirkara elleni meccs összefoglalójával búcsúzunk Tőled, mert az a szenzációs gólod örökre beégett a diósgyőri szurkolók emlékezetébe!

További sok sikert kívánunk a pályafutásodhoz!


A Dáviddal 2014-ben készült interjú első részét ide kattintva olvashatjátok el >>>>

Ne hagyd ki a második részt sem! Kattints ide >>>>>>

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.