Banner

Kitl: lehet, hogy megúszom a műtétet

Szerző: Jáborcsik András | 2016-02-05 23:36:00

Kettős teher alatt címmel közölt riportot Kitl Miklóssal az utanpotlassport.hu.

"Hogy vagy?" Tette fel a kérdést Nagy-Pál Tamás csapatunk játékosának, aki a csapat törökországi edzőtáborában szenvedett sérülést, amikor az ellenféllel a nyakán a térdére esett. Az első hírek arról szóltak, hogy műtét vár a fiatal labdarúgóra, de Miklós ma már optimistábban látja a helyzetet: "Jó híreket kaptam. A legújabb vizsgálatok során ugyanis a doktor azt állapította meg: nem instabil a hátsó keresztszalagom, ezért lehet, megúszom a műtétet. Abban az esetben hamarabb visszatérnék. Így az operáció lehetőségére nem is gondolok. Próbálom optimistán nézni a helyzetemet."

Sérülésére visszatekintve elmondta, hogy "Nem éreztem, hogy nagy lenne a baj, az ápolás után vissza akartam térni. De nem tudtam, mert fájt a térdem. Másnap dagadt be igazán, a repülőút hazafelé már nagyon rossz volt."

A beszélgetés során visszetekintettek Kitl őszi szereplésére is, amitől ő maga sem volt elragadtatva: "Valóban játszottam eleget, ugyanakkor a teljesítményemmel nem voltam maradéktalanul elégedett. Nem úgy ment a játék, ahogy szerettem volna. Nem tudom miért. De közben természetesen fejlődtem, rutint szereztem, és taktikailag érettebb lettem"

A csapat új edzőjét, Egervári Sándort jó szakembernek és remek közösségformáló embernek tartja: "Az eredményei alapján is jó szakembernek tartottam, de erről már testközelből is megbizonyosodhattam. Már korábban hallottam, hogy remekül formálja a közösséget. Ezt már Miskolcon, a felkészülésünk alatt is bizonyította.”

Elolvasom a teljes interjút az utanpotlassport.hu oldalon >>>>>

forrás: utanpotlassport.hu

fotó: Max

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.