Banner

Jurek Gábor csodálatos góllal mutatkozott be az U21-es válogatottban

Szerző: Jáborcsik András | 2024-03-23 17:35:00

A Moldova elleni meccsen Bényei és Vajda is pályára lépett.


Férfi U21-es válogatottunk csütörtökön 18 órakor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadta a moldávokat felkészülési mérkőzésen.

Szélesi Zoltán szövetségi edzőnek változtatnia kellett a tervein, több játékos is megsérült a hétvégi bajnoki fordulóban. Katona Bálint, Vas Gábor és Komáromi György már nem is érkezett meg Telkibe, Tóth Milán, valamint Gruber Zsombor pedig nem teljesen egészségesen csatlakozott a kerethez, utóbbi már elhagyta a tábort, előbbi játéka kérdéses csütörtökön. Szélesi Zoltán a debreceni Vajda Botondot, a diósgyőri Jurek Gábort és a kispesti Eördögh Andrást hívta utólag a keretbe.


Magyarország-Moldova 2-0 (0-0)

Magyarország: Hegyi Krisztián (Pécsi Ármin, 46.) - Szabó Alex (Baranyai Nimród, 75.), Yaakobishvili Antal (Alaxai Áron, 81.), Baráth Péter - Kovács Mátyás (Vajda Botond, 62.), Bényei Ágoston (Kosznovszky Márk, 62.), Vitális Milán (Ominger Gergő, 62.), Kata Mihály (Horváth Artúr, 81.), Benczenleitner Barna (Eördögh András, 75.) - Molnár Rajmund (Jurek Gábor, 75.), Németh András (Kerezsi Zalán, 46.)

A mérkőzésen Bényei Ágoston kezdőként, míg Vajda Botond és Jurek Gábor csereként lépett pályára.



Jurek a 75. percben lépett pályára csereként.


Gólszerzők: Kerezsi az 53. percben és Jurek a 92. percben


Jurek gyönyörű gólja:


Elégedett vagyok az eredménnyel, ezt kértem a srácoktól. Fontos, hogy győzelemmel tudtunk kezdeni, ez jó alapot jelent, most pedig a részletekre helyezzük a hangsúlyt. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem sikerült mindet gólra váltani, ezen és a csapatjátékon dolgoznunk kell

- mondta Szélesi Zoltán szövetségi edző a lefújás után.



forrás: mlsz.hu. m4sport.hu

fotó: Árvay Károly / nemzetisport.hu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. oreg70
2024-03-23 21:34:33 Kék öves, Tag
Gratulálok Gabi nagyon szép gól volt !! Most jön igazán a neheze !! Most dől ,el a sorsod , most dől el ,hogy a siker elvakultá és nagyképűvé tesz, vagy nagy munkával és szorgalommal , szerénységgel Bényeihez hasonlóan komoly nagy focista lehetsz !! Gratulálok még egyszer és vigyázz magadra !!
1. gazember*
2024-03-23 18:29:30 Fekete öves, Veterán
Grat a fiúknak. Engem egyébként Jurek játéka, a fiatalabb Sallai Rolira emlékeztet. Még azt sem zárnám ki, - persze hogyha sokminden összejön - hogy Jurek egyszer nagy értéke lesz a magyar focinak...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...