Banner

Jó emberekből áll a DVTK

Szerző: dfcwolf | 2015-10-05 16:45:00

Pénzadományt adott át Barczi Dávid az Elveszett Állatok Alapítványnak a diósgyőri labdarúgók nevében. A csapat és a stáb minden tagja a jó ügy mögé állt.

- Egy szomorú történet kapcsán kerültem kapcsolatba az Elveszett Állatok Alapítványával - sóhajtott Barczi Dávid. - A barátnőm kutyája olyan rossz állapotba került, hogy több állatorvos lemondott róla, azonban Dr. Varga József majdnem csodát tett. Nem lett hepiend a történet vége, azonban a kezelések során beleláttunk a rendelőjében folyó áldozatos munkába, ha kellett, a doki szombaton éjszaka, a kerti partiját otthagyva kötötte be az infúziót. Ezután Kitti ötlete volt, hogy valamilyen módon támogassuk az alapítványt, én pedig csapattársaimhoz fordultam, akik közül Egér óriási kutyabolond, Draža a francia bulldogokért rajong, van is neki egy, Grumát pedig egy hatalmas bernáthegyivel láttam legutóbb az Instagramon (Egerszegi Tamás, Dražen Okuka, Miroslav Grumić - a szerk.).

Az elhatározást tett követte, nem volt nehéz az állatbarát csapatkapitányt, Koman Vladimirt az ügy mögé állítani, aki segített a pénz összegyűjtésében.

ELOLVASOM AZ EGÉSZET>>>

forrás | fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.