Banner

Jegyek a keleti derbire

Szerző: objektív | 2016-05-11 08:42:00

Tegnap esti állás szerint közel 300 jegy fogyott el az ultra szektorba, 300 db körül fogyott a Napos Oldali Tribünre + 1200 bérletessel és pár vendégszurkolóval számolva közelítjük a 2000 fős nézőszámot. És még csak szerda van!

Te már megvásároltad a belépőfet a Keleti derbire?

Május 15-én, vasárnap 17 óra 30 perctől, az NB III. Keleti-csoportjának 31. fordulójában a Nyíregyházát fogadja a DVTK tartalék csapata. A nagy érdeklődésre való tekintettel a belépőjegyek hétfőtől elővételben egységesen 300 forintért kaphatók, a mérkőzés napján 1000 forintba kerülnek.

NB III. Keleti-csoport 31. forduló

2016. május 15., vasárnap
17:30 DVTK tartalék - Nyíregyháza Spartacus FC

A mérkőzésen az X-Y-Z szektorok, a Napos Oldal és a vendégszektor lesz megnyitva a szurkolók előtt. A DVTK labdarúgó mérkőzéseire korábban megvásárolt tavaszi bérletek érvényesek. Az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatók el.

A Diósgyőri Stadion kapui a találkozó előtt egy órával (16 óra 30 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges! Aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A DVTK tartalék - Nyíregyháza Spartacus FC találkozóra a belépőjegyek elővételben 300, a mérkőzés napján 1000 forintba kerülnek.

A belépőket elővételben hétfőtől a DVTK Szinvaparkban található üzletében és az interneten ameccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. A Diósgyőri Stadionnál található konténerpénztár szerdától várja a szurkolókat.

Klubkártya nélkül

A belépőjegyek szurkolói kártya nélkül csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Klubkártyával

Jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Jegykiállítási díj nélkül vásárolhatók belépők:

  • Migstar Kft. (3532, Miskolc, Andrássy u. 35.)

Továbbra is kedvezményt adunk azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak, nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai.

A DVTK Ajándékbolt Diósgyőri Stadionban található üzletében személyes vásárlás esetén csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

Aki rendelkezik klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Egyik esetben sem szükséges a személyes jelenlét, egy szurkoló több jegyet is vásárolhat, amennyiben átadja társai klubkártyáját is, illetve ismeri adatait. Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexho, Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.