Banner

Ismét kötetlen beszélgetés a szurkolókkal

Szerző: objektív | 2016-02-07 21:09:00

A klub honlapján meghívót tett közzé, melyben szurkolói találkozóra hívja a szurkolókat:

"Újra beszélgetésre várja a DVTK a labdarúgó csapatunk szurkolóit a bajnoki rajt előtt a Diósgyőri Stadionban február 10-én, szerdán 18 órai kezdettel. Kérjük a szurkolóinkat, függetlenül attól, hogy szurkolói csoport tagjai vagy sem, hogy jelezzék részvételi szándékukat!

Klubunknak kiemelten fontos, hogy a drukkerek részéről esetegesen felmerülő problémákat, hiányosságokat megoldjuk, illetve a kérdéseket a szokásos kommunikációs csatornák mellett közvetlenül is megválaszoljuk. Várjuk a szurkolói csoportok tagjait, vezetőit, és olyanokat is, akik nem tagjai egyetlen csoportnak sem. Kérjük, jelentkezzenek a szurkolo@dvtk.eu e-mail címen, hétfőn 16 óráig. Mivel a Diósgyőri Stadion VIP termének befogadóképessége véges, ezért sajnos csak korlátozott számban van lehetőség a részvételre. Azoknak, akiknek el tudjuk fogadni a jelentkezését, kedden 12 óráig visszaigazolást és meghívót küldünk.

Az egyeztetésen jelen lesznek a DVTK vezetői, az első csapat szakmai stábjának tagjai, illetve az utánpótlás vezetői is, és igyekszünk minden olyan témát érinteni, amely aktuálisan foglalkoztathatja drukkereinket. A közeljövőben sok feladat vár ránk, ezért mindenki segítségére szükségünk van! Közel a DVTK Labdarúgó Edzőközpont főépületének átadása, és a stadionépítés előkészületei mellett hamarosan folytatódik a bajnokság is.

Aki nem tud részt venni a találkozón, írásban is eljuttathatja hozzánk az aktuális kérdéseit, amelyeket a honlapunkon keresztül szintén megválaszolunk. Ezeket is a szurkolo@dvtk.eu címre várjuk."

forrás: dvtk.eu

Zárójelben megjegyzem, hogy az első ilyen jellegű megbeszélésen, melyre 2014.11.20-án került sor, a vezetők arról biztosították a megjelenteket, hogy nagyjából negyedéves rendszerességgel megismétlik az összejövetelt.

"...azt az ígéretet kapták a drukkerek, hogy a következő alkalommal -, amelyre várhatóan két hónap múlva kerül sor - visszatérnek..." - dvtk.eu-ból idézve.

A két hónapból 15 hónap lett, és sok akkor felvetett kérdés már nem aktuális. Reméljük, hogy a mostani összejövetelen érdemi kérdésekre érdemi válaszokat kapnak majd a szurkolók, és egy baráti, konstruktív megbeszélésen lesznek majd túl.

Az amigeleken.hu természetesen jelzi a részvételi szándékát a találkozóra. - a szerk.

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.