Banner

Hétfőn indul a jegyértékesítés a Fradi meccsre

Szerző: amigeleken.hu | 2023-10-06 07:55:00

A jegyértékesítés első három napján (október 9-én, 10-én és 11-én) kizárólag a DVTK bérletesei vásárolhatnak belépőjegyet.


2023. október 22-én, vasárnap 17 óra 45 perctől a Diósgyőr a Ferencvárost fogadja. A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a DVTK vezetése a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve úgy döntött, hogy a jegyértékesítés első három napján (október 9-én, 10-én és 11-én) kizárólag a DVTK bérletesei vásárolhatnak belépőjegyet családtagjaik vagy barátaik számára az ősz egyik legjobban várt mérkőzésére.


OTP Bank Liga 10. forduló

2023. október 22., vasárnap
17:45 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC


Bérletesek előnyben

A DVTK számára továbbra is kiemelten fontosak a klub bérletesei, ezért a klubvezetés a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve úgy döntött, hogy elsőként a leghűségesebb szurkolóknak ajánlja fel a lehetőséget, hogy családtagjaik vagy barátaik számára belépőjegyet vásároljanak az ősz egyik legjobban várt mérkőzésére.

A jegyértékesítés első három napján (október 9-én, 10-én és 11-én) a bérletesek (bérletük felmutatásával) kizárólag személyesen vásárolhatnak belépőjegyet a DVTK Shopban, fejenként 4-4 darabot.

2023. október 12-én csütörtökön 12 órától a szabad helyekre bárki megveheti a belépőjegyét, az online értékesítés is ekkor veszi kezdetét.


Jegyek a DVTK - FTC mérkőzésre

A mérkőzés rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a belépőjegyek névre szólnak. A korábban kiadott DVTK Klubkártyák az online és a személyes jegyértékesítésnél továbbra is működnek. Kérjük szurkolóinkat, a jegykiadás meggyorsítása érdekében hozzák magukkal. Az FTC elleni találkozóra kiemelt jegyárak érvényesek.



Vendégjegyek

A vendégszektorba szóló belépőjegyeket a Ferencváros értékesíti, a vendégklub a jegyértékesítés menetéről később ad tájékoztatást.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. NY. B. T.
2023-10-06 20:10:03 Kék öves, Tag
Köszönöm azoknak akik információval szolgáltak a megjegyzésemre!
Olvastam róla egyébként hogy későbbiekben a vendégszektort itt is módosítani szeretnék,ami nagyon nem egyszerű.. nyilván kat.védelmi, rendőrségi és egyéb engedélyeztetés sem megy csak ugy ,na meg egyéb átalakítások.
Na de a szarFagyi stadionból indultam ki, hogy ott egy lyukból kell ordítani. És igy kéne itt is.a vendég szektorból elvenni a helyet egyéb biztonsági célból.
Na de ezt már túltárgyaltuk.

A tegnapi 2 2 egy jó csapat ellen azért kicsit ijesztő ránk nézve, és egyben jó is.Ezek a srácok tuti úgy fognak a fagyi ellen menni mintha egy BL döntőben lennénk!
14. lokal |Válasz erre: 13. jaborcsik-andras
2023-10-06 16:11:33 Fekete öves, Őstag
Köszönöm szépen. Hívlak majd, negbeszéljük.
13. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 8. lokal
2023-10-06 15:59:37 Fekete öves, Veterán
Én nagyon szívesen megveszem neked. Hívj fel vagy írd meg, hogy melyik szektorba szeretnéd!
12. lokal |Válasz erre: 11. scs001
2023-10-06 15:36:56 Fekete öves, Őstag
Szegényt szivassam azzal, hogy csak miattam menjen el a stadionhoz jegyet venni. Bár elviszem én, csak találjak valakit. :) De lehet, hogy ez lesz. Mint írtam, nem örülök neki, de mint kezdeményezést, szép gesztusnak tartom.
11. scs001 |Válasz erre: 8. lokal
2023-10-06 15:18:07 Piros öves, Őstag
Biztosan ismersz bérletest, aki vesz neked jegyet, ha szükséged van rá! Akár én is.......
10. czinege |Válasz erre: 1. NY. B. T.
2023-10-06 15:15:08 Lila öves, Tag
Dolgoznak a vendégszektor átalakításán :

"Több fronton is áttörés jöhet Diósgyőrben‼️ Fontos dolgokról egyeztetett a klub és a szurkolói iroda havi rendszeres ülésén.
Ezúttal is pogácsamentes volt a felek megbeszélése, vizet azért kaptunk. Ettől is fontosabb, hogy több kérdésben is bólogattunk. Bocs, de ezt nem hagyhattuk ki. Irónia nélkül a részletek.

Dr. Világi Péter, kommunikációs igazgató első körben köszönetet mondott a szurkolóknak, hogy ilyen nagy létszámban látogatnak ki a DVTK Stadionba a hazai bajnoki mérkőzésekre, illetve hozzátette azt is, hogy minden szempontból tökéletesen alakultak ezek a hétvégék. A klub részéről bíznak benne, hogy hasonló lesz majd a folytatás is Diósgyőrben.
Erre csak annyit tudtunk mondani, hogy mi is természetesen reméljük, hiszen végre olyan csapatunk van, szakmai stábbal együtt, amelyért érdemes a hazai és idegenbeli meccseket is látogatni, jó újra, hogy futball lázban ég Miskolc!

A bevezető után jöttek a visszautaló kérdéseink, és a felkészült válaszok.
Kérésünk, mely szerint a Stadionunkban a vendégszektort át kell helyezni, meghallgatásra talált, olyan szinten, hogy mint azt Tamás Gábor cégvezető elmondta: egy cég már megvizsgálta annak lehetőségét, hogyan is lehetne a katasztrófavédelmi hatóság szigorú szabályainak megfelelően áthelyezni a vendégszurkolók szektorát a jelenlegi helyéről a sarokba. Ez nem csak a klubon, hanem a Stadiont üzemeltető cégen, a hatóságokon és, mint azt Petrán Vilmos, a DVTK gazdasági igazgatója hozzátette: az anyagiakon is múlik, hiszen ez a beruházás több tízmillió forintba is kerülhet. Új büfét kell építeni, szűkíteni a vendégparkolót, a menekülési útvonalakat is át kell átépíteni és még sorolhatnánk hosszan, a lényeg, hogy tulajdonosi és klubvezetés szintjén is napirenden van az ügy, és mi is folyamatosan figyelemmel fogjuk kísérni a történéseket, sőt amennyiben szükséges a szurkolók összefogására is lehet számítani az effektíve munkavégzésben.
Dátumot még nem tudunk, de kértük a lehető leggyorsabb intézkedést, a tavasz vége, de inkább a következő szezon lehet a reális cél.

És még egy beruházásról.
Diósgyőri utánpótlás csapatokban játszó gyerekek szülei, valamint az NB III-as, és női labdarúgó meccsekre kilátogató drukkerek kérték, hogy amennyiben lehetséges, akkor a következő nyárra az Edzőközpont mellett található Makuka büfé hűtése legyen biztosítva.
Tamás Gábor: a fűtését a büfének az előző időszakban megoldottuk, viszont mi is tapasztaltuk a nyár folyamán, hogy a hűtéssel is foglalkoznunk kell, ezért egy beruházás keretében a költségvetésbe előirányozzuk ennek megoldását, egy légkondicionáló berendezés beszerzésével.

A hazai mérkőzések előtti kapunyitás is szóba került, amely jelenlegi formájában, 1 órával a találkozó előtt nyílik ki a szurkolók előtt. Kérés volt, hogy amennyiben várhatóan nagy létszámmal látogatnak ki a drukkerek a meccsekre, akkor másfél, akár két órával korábban is már eltudják foglalni a helyüket a Stadionban a nézők.
Elértük, hogy a Ferencváros ellen már biztos hamarabb fognak megnyílni a Stadion kapui, mint 1 óra - kaptunk erre ígéretet. A továbbiakban viszont nem tartja a klub indokoltnak ezt fenntartani, egyrészt tapasztalatuk alapján nagyon kevesen akarnak bemenni, még 1 órával a meccs előtt is a Stadionba, másrészt lassan beköszönt a hidegebb időjárás és minden bizonnyal később fognak majd érkezni a szurkolók. Nem mellesleg a klub elénk tárta, hogy anyagi szempontból is meggondolandó a kapunyitás előrehozása, hiszen ezáltal például a biztonsági szolgálat, vagy a mentőautó bérlése is többe kerül a klubnak.

Két büfés kérdésünk volt.
Az egyik: a szezon elején vetődött fel, hogy gyorstöltők érkeznek a DVTK Stadion büféibe, amelyekkel gyorsabb lehet a sörök csapolása, ezáltal kevesebbet kell sorban is állni az egyes egységeknél. Nos, Nagy Judit a vendéglátásért felelős vezető úgy fogalmazott, hogy folyamatban van ezeknek a gyorstöltőknek a beszerzése, azonban technikai feltételek hiánya miatt egyelőre nincs bérlési lehetősége a klubnak, csak vásárlási módja, viszont ez sem kis beruházás. Viszont a DVTK mégis ebben gondolkodik és a Ferencváros elleni találkozón, ha egy szektor alatti büfében is, de a 6 pohár egyszerre történő csapolására alkalmas eszközt megvásárolja a klub.

Nagy József szurkolótársunk kereste fel azzal a kérésével a Szurkolói Irodát, amely egyébként több Szurkolótársunknak is problémát okozott az elmúlt hazai meccseken, hogy a 4-es pohár hordó nem kompatibilis a jelenlegi re-poharakkal, így nehezebb a szektorokba felvinni. Továbbá ezek a pohárhordók papírból vannak, amelyek a sör, vagy üdítő kiömlésekor elázik.
Nagy Judit: a probléma előttünk is ismert és azon vagyunk, hogy a 4-es pohártartók olyan anyagból készüljenek a jövőben, amelyek nem áznak el, illetve, hogy könnyebb legyen a szurkolóknak a megvásárolt termékek szektorba történő szállítása. Egyelőre a KTE elleni összecsapásra két darab egymásba illesztett pohár hordót adtunk, amely rész intézkedés, de dolgozunk rajta, hogy végső megoldást találjunk.

Itt készítjük fel a szurkolókat arra, hogy a tavaszi szezontól kezdődően lesz már olyan a büféknél sor/pénztár, ahol csak és kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni, sőt a klub terve, hogy idővel átálljanak teljesen a készpénzmentes árusításra a büfékben.
Az ok: ez a jövő, valamint lényegesen lecsökkentené a várakozást a büféknél.
Mi a fokozatos bevezetés mellett tettük le a voksunkat.
(Közben érkezett meg Demjén Péter szurkolótársunk kérése, javaslata a Habos Büfé és környéke Diósgyőri közösségi térré való alakításáról, amelyről már mi is többször beszéltünk a klubbal, de ismét előhozzuk a témát, a legközelebbi találkozó során.)

A végén, de nem utolsósorban megkértük a DVTK klubvezetését arra, hogy az október 22-i Diósgyőr-FTC mérkőzésre a jelenlegi vendégszektorba szóló jegyek száma ne haladja meg az MLSZ által előírt kötelező mennyiséget‼️
Reméljük sok olyan dologról beszéltünk ezúttal is, és történik cselekvés ezen ügyekben, amelyek Szurkolótársainkban is megfogalmazódtak.
Várjuk továbbra is az észrevételeket, hozzászólásokat, kérdéseket, felvetésedeket, ötleteket.
Találkozunk a Megyerin, Hajrá Diósgyőr!
DSZKI"
9. lokal
2023-10-06 13:52:36 Fekete öves, Őstag
Ettől függetlenül ez egy szép gesztus a bérletesek felé.
8. lokal |Válasz erre: 7. dudik-attila
2023-10-06 13:46:50 Fekete öves, Őstag
Nekem baromira nem jó... Eddig szerncsém volt, mert csak a Debrecen elleni hazai meccset hagytam ki. Most meg izgulhatok, hogy kapjak értelmes helyre jegyet... A bérlet nálam nem opció, mert mire a kedves MLSZ kitalálja, hogy pénteken, szombaton vagy vasárnap lesz a meccsünk, addigra már régen megvan a munkabeosztásom és max reménykedhetek, hogy nem aznapra esik... De ha ennek ellenére is megvenném a bérletem, és időnként édesapámat is sikerül kicsalnom, vagy egy barátomat, akkor meg nem ülhetnénk egymás mellett, mert máshova fog szólni a jegyük...
2023-10-06 13:28:31 Piros öves, Őstag
Ez jó ötlet a vezetőségtől. Igénybe is vesszük:)
6. rugoka |Válasz erre: 2. dvtk-3534
2023-10-06 11:56:34 Piros öves, Tag
Szerintem ez egy tudat alatti dolog a csapatnál, hogy 2-0nál visszább vesznek. Amolyan nyugodtság érzet, bárhogy is próbálja őket Kuznyecov erről letéríteni a szünteben. Pedig ez visszaüthet, ha gólt kapunk, zavarodottságban és elvesztett pontokban. Pl. ezt a fáradt és hozzánk képes minőségtelen kecsót akár egész meccsen le tudtuk volna uralni, nem megszakítva saját magunkat is, úgy, hogy a kapunk közelébe nem tudtak volna jönni. Szerencsére az egy-két kontrából jött a 3. gól, de kb. 20 percet csaltuk a focit a 2. félidő elején és a tehetetlen kecsót nagyon felhoztuk, aztán a végén -könnyelműsködésből- adtunk nekik még egy tizit is. Az eredmény a lényeg, de a statisztikákban a kecsó és a konda is jóval többet lőtt kapura, amellett, hogy Mi támadó csapat vagyunk. Szóval nagyon visszaálltunk 2-0 után. Kuznyecov figyelemfelhívása üthetne nagyobbat is a szünetben.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...