Banner

Megbotránkoztattunk és obszcén kifejezéseket kiabáltunk be

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-13 09:52:00

Április 11-i fegyelmi határozatok.


Április 11-i fegyelmi határozatok


Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága április 11-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.


Magyar Kupa


A FEB a Diósgyőr–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


A FEB a Diósgyőr–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és megbotránkoztató tartalmú molinó kihelyezése) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


A FEB a Vasas–Paks mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


forrás: mlsz.hu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

13. vebgy* |Válasz erre: 11. fekete-peter
2024-04-15 09:04:57 Fekete öves, Veterán
Dehát, ha nem üthetjük egymást..legalább ez maradjon... :D :D Komolyra fordítva felvetéseid egy részében igazad is van, bár ez egy lelátói rivalizáló hangulatban kivitelezhetetlen...ott az egyik oldal elkezdi, a másik válaszolni fog. Nyilván a legjobb szituáció , amikor a játék annyira magával ragadó, hogy egyszerűen nincs erre idő, mindenki bevadul, az egész stadion biztatja a csapatot. Egyébként az összes meccsünket tekintve, megfigyelésem szerint a szurkolás alig 5-10 százalékában van jelen a büntethető mozzanat...azok is két-három utált ellenfél elleni mérkőzéseinkhez köthetőek.
12. vebgy*
2024-04-15 08:55:22 Fekete öves, Veterán
Mindig rosszul hallják...nem értem... :D :D teli torokból ordítom, hogy Röcsögefelsőn mindenki CICKÁNY...vagy hogy naplopó Lujzaváros... nem értem...
11. fekete-peter |Válasz erre: 6. K. Ádám
2024-04-14 10:31:01 Barna öves, Tag
Tévedés, hogy nem neked/nekem kell kifizetni. Közvetve beszedik tőlünk a jegyárakba. A gyenge érvelés az, ha azt hiszed, ha nem neked fáj (anyagilag), akkor nyugodtan lehet másnak (jelen esetben a klubnak) kárt okozni.
De vegyük már végig, hogy kinek az érdekét szolgálja a durva, már pénzbüntetést érő trágárkodás:
- Klub: semmiképp, ők éppen hogy kárt szenvednek.
- Játékosok: kérdezte őket valaki, hogy a szurkolói szájkarate mennyire serkenti őket jobb fizikai teljesítményre, koncentrációra? Szerintem a válaszuk az lenne, hogy a bíztatás jöhet, annak van ereje, ha a szurkoló a másik táborral foglalkozik az ő biztatásuk helyett, hát az nem épp motiváló.
- Átlag, békés meccsre járó szurkoló: ők sem vannak oda érte, különösen, ha arról van szó, hogy gyerekét vigye-e meccsre és személyében újabb, a csapatért rajongó szurkolót faragjon belőle. Ők sem a célcsoport.
- Fanatikus "szurkolók": na, ők örülnek, ők kiélik magukat ebben. Meccs után elégedetten mennek haza. Akár nyert a csapat, akár nem, a meccs az talán mellékes is, de jól megmondták az ellennek a magukét.

Teljesen érthető, amikor az ember a szurkolás hevében, a játékkal együtt élve néha káromkodik egyet. De az öncélú, szervezett, már büntetést érő trágár káromkodásnak semmi értelme nincsen, csak kárt okoz.
Ehhez nem kell könyvtárba járónak sem lenni, hogy belássa az ember. Józan paraszt ész elég hozzá. De ennyi legalább legyen!
10. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 9. kanap
2024-04-14 09:48:04 Fekete öves, Veterán
A büntetés az április 3-án lejátszott kupameccsen elhangzottak miatt lett kiosztva mindkét klubnak.
A szerdai bajnoki miatt egy következő FEB ülésen osztják majd a büntetést.
9. kanap
2024-04-14 08:54:49 Piros öves, Fanatikus tag
Április 10-én játszottuk az elmaradt meccset a gruppen arénában, ez a fegyelmi határozat meg 11-én született. A tévében igen jól hallható "Diósgyőri cigányok b...tok az anyátok" valahogy nem ülepedett le a pogizabálók elméjében. Ezek félhülyék vagy félsüketek és csak azt hallják amit akarnak? Vagy minket nyugodtan lehet szidni, az nem megbotránkoztató...
8. wexeye
2024-04-14 07:36:31 Fekete öves, Őstag
Engem a pályán látottak botránkoztattak meg... a klubok pedig döntő részt közpénzből gazdálkodnak,amit a "botrányos szurkolók " adóforintjai termelnek. Ráadásul én semmi megbotránkoztatót nem láttam,hallottam
2024-04-14 07:14:59 Narancs öves, Tag
Színházban és könyvtárban valóban nem cigányoznak,talán a meccsen sem kellene...
6. K. Ádám |Válasz erre: 4. fekete-peter
2024-04-14 00:20:46 Lila öves, Tag
Szerencsére neked sem kell fizetni a büntetést, szóval gyenge érvelés. Az útszéli kocsma hasonlat meg érdekes, mert cifrább dolgok hangoznak ott el, mint a meccseinken! ;)
5. cz |Válasz erre: 4. fekete-peter
2024-04-13 21:22:11 Lila öves, Tag
Szerntem járjál könyvtárba.
4. fekete-peter |Válasz erre: 3. dudik-attila
2024-04-13 18:27:11 Barna öves, Tag
Kíváncsi lennék, hogy akkor is így gondolkodnál, ha neked kellene a büntetést kifizetni...
Valóba nem színház, de nem is útszéli kocsma...

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...