Banner

Futács hallott a Vidi és a DVTK érdeklődéséről

Szerző: Jáborcsik András | 2016-05-29 10:42:00

Futács Márkó a Nemzeti Sport megkeresésére beszélt a jövőjéről.

"Itthon készülök, bízom benne, egy-két héten belül már az új klubomnál edzhetek – mondta a Nemzeti Sport érdeklődésére a 26 esztendős, háromszoros válogatott játékos. – Hallottam én is a Diósgyőr és a Videoton érdeklődéséről, könnyen elképzelhető, hogy idehaza folytatom a pályafutásomat. Jelenleg az a legfontosabb, hogy a tavaly novemberi térdszalagműtétem után jól haladok a visszatérés útján, idehaza Szilágyi Ágnes gyógytornász segítségével tréningezem."

A csatár a legutóbbi klubjánál, a török élvonalban kieső helyen végző Mersin Idman Yurdunál kialakult helyzetről is beszélt.

„Tavaly augusztus óta egyszer sem kaptam fizetést, s bár feljelentettük a klubot, a jogi procedúra decemberig is elhúzódhat – fogalmazott Futács. – A múlt héten még elutaztam Törökországba, összepakoltam, hazajöttem, s már nem is szeretnék a Mersinnel foglalkozni, csak az lebeg a szemem előtt, hogy minél hamarabb új klubot találjak. A már említett két magyar együttesnél is akad olyan valaki, akihez szoros szálak fűznek. Diósgyőrben Egervári Sándor edzőhöz, akivel együtt szereztünk bronzérmet a hét évvel ezelőtti egyiptomi U20-as világbajnokságon, Székesfehérváron pedig Kovács Zoltán sportigazgatóhoz, aki két és fél éve Diósgyőrbe vitt – anno, ugye, ő volt a DVTK-nál a sportigazgató. De mivel nincs konkrétum, egyelőre felesleges arról beszélni, mi lenne, ha ide vagy oda mennék. Csak dőlne már el, hogy hová vet a sors."


Tovább a nemzetisport.hu-ra >>>>>


forrás: nemzetisport.hu

fotó: Max

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.