Banner

Aluinvent DVTK - CMB Cargo UNI Győr 60 - 49

Szerző: Jáborcsik András | 2016-02-09 18:21:00

Újabb rangadó következik, az Aluinvent DVTK nemzetközi kötelezettsége miatt az eredeti szombati időpont helyett kedd délután fél héttől fogadja a CMB Cargo UNI Győr csapatát.

A 11 győzelemmel és 3 vereséggel a második helyen álló győriek látogatnak Miskolcra. A bajnokság első szakaszában 75-67-re a Diósgyőr győzött idegenben.

- Nagyon fontos mérkőzést játszunk egy kiváló csapat ellen - kezdte Maikel López vezetőedző. - Arra készülünk, hogy egész mérkőzésen tökéletesen kell koncentrálni, mert ellenkező esetben ellenfelünk könyörtelenül kihasználhatja a kihagyásokat. Jó ritmusban kell játszani és betartani a taktikát, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Eredetileg szombaton játszott volna a két csapat, de az Aluinvent DVTK csütörtökön késő délután még a Nymburk ellen szerepelt - és jutott a legjobb 4(+4) közé - az Európa Kupában.

A sűrű program közepette ezúttal többet tudott készülni az Aluinvent DVTK csapata a keddi mérkőzésre.

- Már eddig is szép győzelmeket arattunk a szezon során. Minden siker fontos a csapatépítés szempontjából, és mindig könnyebb egy győzelem után készülni a következő találkozóra - folytatta Maikel López. - Nagyon büszkék vagyunk az Európa Kupában eddig elért eredményeinkre, a klubrekordot jelentő 10/10-es mutatóra. Azonban nem elégszünk meg ennyivel, éhesek vagyunk a további sikerekre a kupában és a bajnokságban is. Kétségtelen, hogy nehéz párhuzamosan játszani, a sok utazás miatt időnként fáradtan lépnek pályára a lányok. De szeretnénk mindkét sorozatban minél jobb eredményt elérni, ezért nem csak az egyikre, hanem mindkettőre kiemelten készülünk.

Múlt héten ismét feltöltötte negyedik légiós helyét az Aluinvent DVTK, Roneeka Hodges tíz éve folyamatosan a női NBA-ben játszik, emellett több európai klub színeiben is szerepelt az Európa Kupában és az Euroligában.

- Egy rutinos játékos csatlakozott hozzánk Roneeka Hodges személyében, de neki is időre van szüksége, hogy beépüljön a csapatba, felvegye a bajnokság ritmusát. Mindenesetre megérkezett a játékengedélye, és ő is ott lesz a keddi mérkőzésre benevezett 12 játékos között.

Jegyárak

A mérkőzésre egységesen 900 forintba kerül a belépőjegy.

A DVTK labdarúgó, illetve jégkorong csapatának találkozóira kiadott őszi, tavaszi, vagy éves bérletével rendelkező szurkolók ötven százalékos kedvezményt kapnak a jegy árából, amennyiben hoznak magukkal még egy drukkert (azaz ketten egy jegy áráért tekinthetik meg a meccset).

forrás: dvtk.eu

A mérkőzés eseményei ide kattintva követhetők nyomon

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.