Banner

DVTK: két felcsúti fiatal érkezhet Diósgyőrbe

Szerző: Jáborcsik András | 2016-05-02 20:34:00

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB I 11., kieső helyén végző Puskás Akadémia FC két fiatal futballistája, Spandler Csaba és Makrai Gábor a DVTK-ban folytathatja pályafutását.

A 20 esztendős Spandler és a 19 éves Makrai egyaránt az NB II-es Csákvár csapatában szerepel kölcsönben, Makrai góljaival kulcsszerepet vállal a vértesi klub kiváló szereplésében.

A DVTK sportigazgatója, Benczés Miklós a Puskás Akadémia trénereként dolgozott együtt Spandlerrel és Makraival.

Tovább a nemzetisport.hu-ra >>>>>

Spandler a 2015-16-os bajnokság őszi szezonjában a Felcsút 2. csapatában játszott, míg a tavaszt Makraihoz hasonlóan Csákváron töltötte:

Makrai Gábor 2015. augusztus 29-én játszotta első mérkőzését a Csákvár színeiben. 20 mérkőzésen lépett pályára az NB2-es bajnokság 6. helyén végzett együttesben és 13 gólt szerzett, amivel a másodosztályú bajnokság góllövőlistájának harmadik helyén végzett. Az Ajka ellen háromszor, míg a Szeged illetve a Budaörs elleni győztes meccseken kétszer volt eredményes.

Makrai 2016. március 24-én debütált az U21-es válogatottban az Izrael elleni Európa bajnoki selejtezőn. A 0-0-ra végződött találkozón egyedüli NB2-es játékosként szerepelt a csapatban.

forrás: nemzetisport.hu, hlsz.hu

fotók: http://aqvitalfc.hu/

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.