Banner

DVTK - Beitar Jerusalem 1-1

Szerző: Jáborcsik András | 2016-06-21 18:11:00

Az izraeli első osztály bronzérmese, az Európa Liga első selejtező körére készülő Beitar Jerusalem ellen játszik a DVTK ma délután öt órától. A találkozót nem közvetíti a televízió, a fontosabb eseményekről élő, szöveges tudósítást adunk a DVTK hivatalos csatornáin.

Nem tartott a csapattal a sérülése után rehabilitiációs edzéseket Miskolcon végző Rados Ivan, illetve biztosan nem lép pályára az első felkészülési mérkőzésen Boros Gábor, Kitl Miklós, Kövér Kristóf, Nemes Milán és Ternován Patrik, akik érettségi vizsgájukat követően utaznak a csapat után, a szombati felkészülési mérkőzésen már rájuk is számíthat Egervári Sándor.

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Beitar Jerusalem 1-1 (0-0)

Bük. 20 néző. Játékvezető: Szilasi Szabolcs (Lémon Oszkár, Takács Gábor)
DVTK: Antal - Lázár, Lipták, Tamás, Németh M. - Nikházi, Egerszegi - Vela, Bognár, Bacsa - Griffiths. Vezetőedző: Egervári Sándor
Beitar Jerusalem: Kleiman - Mishan, Khila, Mori, Magbo - Pereira, Einbinder, L. Cohen, Atzili - Shekter, Valport. Vezetőedző: Ran Ben Shimon

Csere: L. Cohen helyett Brihon az 57., Lázár helyett Eperjesi az 59., Vela helyett Okuka az 59., Egerszegi helyett Oláh B. a 60., Griffiths helyett Grumic a 69., Nikházi helyett Szabó I B. a 69., Mori helyett Ruada a 69., Magbo helyett Anderson a 69., Pereira helyett Boqueta a 69., Atzili helyett Avisidris a 69., Valport helyett Edi a 69., Bognár helyett Halmai a 71., Antal helyett Zöldesi a 71., Kleiman helyett Shushan a 71. és Khila helyett Sabag a 74. percben.
Sárga lap: Alitzi az 52. percben.
Gólszerző: Griffiths (1-0) az 55. és Avisidris (1-1) a 90. percben.


Egervári Sándor: - Nagyon jó volt a fiúk hozzáállása, és egy Európa Ligában tíz nap múlva pályára lépő csapattal szemben az eredmény is elfogadható számunkra. Délelőtt is edzettünk, erőn felül teljesített néhány játékosunk, amihez csak gratulálni tudok. Több volt a pozitívum, mint a negatívum és ezt örömmel jelenthetjük ki, a szállodában holnap délelőtt fogjuk kiértékelni ezeket. Bele-bele hibáztunk időnként, de összességében az a fajta egység, ami jellemezte a tavaszi csapatot, azt ezen a mérkőzésen is viszont láttuk. Vannak még posztok, amelyek megerősítésre szorulnak, de összességében nézve elégedett vagyok a mai teljesítménnyel.


Ran Ben Shimon: - Nagyon kemény meccs volt. Egy technikailag magasan képzett csapattal találkoztunk. Ilyen keményen szeretnénk játszani az Európa Ligában is.


55. perc: Vezet a DVTK. Lázár passzából Griffiths volt eredményes.

DVTK - Beitar Jerusalem 1-0

60. perc: Bognár passzából Okuka talált be. Sajnos a partjelző szerint les volt.

90. perc: Egyenlített a Beitar. Avisidris fejelt védhetetlenül a kapuba.

DVTK - Beitar Jerusalem 1-1



És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.